Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

«Σήμερα η Θεσσαλονίκη έβγαλε δήμαρχο, δεν τον έβγαλαν ούτε τα κόμματα, ούτε κάποιες ομάδες συμφερόντων» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, που επανεκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Η πόλη έδειξε ότι επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2010 και οι πολίτες ότι δεν θέλουν να πάνε χαμένες οι προσπάθειές μας» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης που επανεκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


«Για τα επομενα πέντε χρόνια θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνει η Θεσσαλονίκη η πόλη των ονείρων μας, μια πόλη ανοιχτή, ανεκτική, που τους αγκαλιάζει όλους και δίνει σε όλους δυνατότητες» είπε.

Και πρόσθεσε ότι βασικό μέλημα είναι «να πάψει η Θεσσαλονίκη να είναι η πρωτεύουσα της ανεργίας. Θα δουλέψουμε σκληρά γι' αυτό. Όλοι οι υποψήφιοι της 'Πρωτοβουλίας', είτε εκλέχτηκαν, είτε όχι. Όλοι όσοι πήραν μέρος σ' αυτόν τον αγώνα. Έχουμε καλέσει ήδη και τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Θα συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια, προκειμένου να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Τους στόχους της πόλης μας».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την οικογένειά του, αλλά και τον ανθυποψήφιό του, Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος όπως είπε ο κ. Μπουτάρης του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την εκλογή του.  IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
25-5-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: