Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !

Μετά τους ξυλοδαρμούς, τους τραυματισμούς και τις χυδαίες επιθέσεις που δεχθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες, η Κυβέρνηση επιλέγει να χρησιμοποιήσει «παλαιές και δοκιμασμένες» μεθόδους για να μας τρομοκρατήσει. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

1. Την προσαγωγή φωτορεπόρτερ και πολίτη που καλύπτουν διαρκώς την κινητοποίησή μας, στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, για αδιευκρίνιστους (!) λόγους. 

2. Την προσαγωγή πολίτη που συμπαραστεκόταν στην κινητοποίησή μας, στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. Τον κατέβασαν από το ταξί (το οποίο ακινητοποίησε αστυνομικό όχημα και αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ) και τον μετέφεραν στο τμήμα, επειδή …..έμοιαζε με ύποπτο  ληστείας!

3. Την συνεχή παρουσία «περίεργων» τύπων με πολιτικά, οι οποίοι  παρακολουθούν «διακριτικά» εμάς, αλλά και πολίτες που μας συμπαραστέκονται, όταν απομακρύνονται από τον χώρο της κινητοποίησης. 

Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας (!)  του πολίτη κ. Κικίλια και Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, να μην κρύβονται πίσω από άλλους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συμβεί. 

Καλούμε κάθε πολίτη και κοινωνικό φορέα να καταδικάσει τέτοιες τακτικές που σήμερα αφορούν εμάς, αύριο όμως τον κάθε ένα. 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ





ΠΡΕΖΑ TV
16-6-2014

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος ηταν στο πανεπιστημιο -και οχι μονο- κατα την δεκαετια του70-80 τους αναγνωριζει απο χιλιομετρα!!Το λαθος ειναι που δεν εχουμε οργανωθει
και κανεις δεν ξερει πως να τους αντιμετωπισει!! Και προχθες στην ΕΡΤ τα ιδια και στις πορειες,και τελιωμο δεν εχουμε!! Θα τα βρουμε ολα μπροστα μας....τα θρασιμια αν δεν τα αντικοψεις......δεν μαζευονται μετα!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν κάποιοι που και τη γνώση έχουν πως να το κάνουνε και το έχουνε κάνει ιστορικά μία φορά στο παρελθόν παρά τα όποια προβλήματα και λάθη.Έχουν αρχειακό και ιστορικό υλικό.Δεν τους προβάλλουν τα κανάλια γιατί είναι αντισυστημικοί, όμως δεν είναι δυό λαλούν και τρεις χορεύουν όπως οι αντεξουσιαστές.Έχουν λύσει το πρόβλημα της οργάνωσης. Αναπαραγάγουν την επαναστατική ιδεολογία και έχουν πρωτοπόρο ρόλο στον συντονισμό και των άλλων ευρωπαικών ταξικών δυνάμεων.Αντιμετωπίζουν την ταξική μάχη με όρους πολέμου και για αυτό έχουν τον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Δεν διάβαζουν ότι πρακτορολογία βρουν στο διαδίκτυο παρά μόνο τη γραμμή που δίνει η εφημερίδα τους ο Ριζοσπάστης (κυρίως ο κυριακάτικος).Αναγνωρίζουν τα λάθη τους στους εσωτερικούς τους κύκλους αλλά δεν δίδουν τα άγια τοις κυσί στον κάθε κύριο Πάσχο για να τα σκυλέψει και να τα στρέψει εναντίον τους. Αν και οι νίκες του ταξικού κινήματος οφείλονται στην στρατηγική τους, η αντίπαλη προπαγάνδα τους χρεώνει μόνο τις άτυχες στιγμές και τα λάθη (σα να λέμε Βάρκιζα). Τα άλλα είναι επιτυχίες της αριστεράς γενικά.Οι άνθρωποι αυτοί δεν φωνάζουν απλά να καεί να καεί το μπουρ@@ελο η Βουλή,την βομβάρδισαν μαζί και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Δεν κάθονται στον καναπέ να λένε θέλω να τους δω μια φορά να τρέχουν στη ζωή τους, τους έτρεξαν, στις καραβιές των τσόγλανων που την κοπανούσαν απ την Κούβα ή το Βιετνάμ ή στην αυλή του Τσάρου που καθάρισαν.Τα λάθη τους? Πολλά!... αλλά αν δεν θες να κάνεις λάθη σταύρωσε τα χέρια και περίμενε να πεθάνεις.Οι επιμέρους διαφωνίες? Αρκετές, αλλά αυτά θα τα βρούμε μεταξύ μας μέσα στα συμβούλια των εργαζομένων όταν τα εγκαθιδρύσομε. Το ιστορικό βάρος της αντεπανάστασης στις χώρες του υπαρκτού δεν τους τρομάζει ίσα ίσα τους ατσαλώνει να προσπαθήσουν ξανά και ξανά μέχρι να τα καταφέρουν.Μιας και ο άνθρωπος πέφτει έξι φορές και σηκώνεται εφτά κατά πως είπε και ο Καζαντζάκης.Είναι αυτοί που τα θέλουν όλα ή τίποτε. Αλλοιώς πάγενε και στον Σύριζα.Είναι αυτοί που οι πορείες του δεν διαλύονται με την βροχή αλλά ίσα ίσα αυγατίζουν σε κόσμο. Είναι αυτοί που δεν τσιμπάνε να κάνουν πρακτικές μπούγιο που κουράζουν το κίνημα όπως οι αριστεριστές.Γιατί το ξανάπα, έχουν μέθοδο. Είναι οι φοβεροί και τρομεροί Μπολσεβίκοι!! Δυστυχώς φιλάρα η τάξη μας ιστορικά άλλη επιλογή δεν έχει παρά να δεχθεί την πρωτοπορεία του Κόμματος της εργατικής τάξης. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει τόσο καλύτερα γι αυτήν.Και μη σε ξεμυαλίσουν σειρήνες διανοούμενων με πολύ μπλα μπλα. Δες ποιός τους ψωμίζει όλους αυτούς και τα λένε αυτά. Τα αστικά πανεπιστήμια. Τι θέλω να πω? Ό,τι και ο πολύς ο κύριος Τσόμσκυ...ΜΙΤ.Να μιλήσω στα της καθ υμάς ανατολής της καταλλαγής και της ανήθικης κοινωνίας μας που χρεωκόπησε? Υποτροφίες του ιδρύματος Ford έτσι για να σου λυθεί και η απορία τι σκατ@ κάνει η διανόησή μας σ όλο αυτό που ζούμε και δε μιλάει. Είναι η αστική διανόηση που δε μιλάει.΄Η μάλλον μιλάει και σου λέει ότι φταίς εσύ.Όσο για τον δάσκαλο ευρωβουλευτής με το Ποτάμι.

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω του ανώνυμου των 01 και 01(σα να λέμε 2 και 2 στο δυαδικό) είναι απάντηση στο ερώτημα του ανώνυμου των 10 και 54 "Το λαθος ειναι που δεν εχουμε οργανωθει"