Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2014

ΔΕΝ ΜΑΜΙΟΜΑΣΤΕ…ΙΝΚΑ: ΤΟ 2027 ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ!!!

Καθημερινά ανά την Ελλάδα εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων   απευθύνονται στα κατά τόπους Ειρηνοδεικία, καταθέτοντας προσφυγές ευελπιστώντας να ενταχθούν στο νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, σε μία προσπάθεια να ανακουφιστούν από τις υψηλές δόσεις  των δανείων που είχαν λάβει στο παρελθόν και α μην χάσουν τα σπίτια τους.
Στo Ειρηνοδικείο Πατρών, ο αριθμός των αιτήσεων υπερχρεωμένων νοικοκυριών που κατατίθενται σε καθημερινή βάση ξεπερνά τις 25, με τις περισσότερες πλέον να προγραμματίζονται να εκδικαστούν το 2027, όπως απεκάλυψε στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Ελλάδας, Γιώργος Λεχουρίτης, συμπληρώνοντας, ότι η πολιτεία οφείλει να αυξήσει το δικαστικό προσωπικό, ώστε να υπάρχει άμεση εκδίκαση αυτών των υποθέσεων.


Συνέχισε ο κ.Λεχουρίτης αναφέροντας, ότι πρόκειται ια νόμο-ουσιαστικής ανακούφισης ταλαιπωρημένων Ελλήνων, που η οικονομική κρίση και η ανεργία δεν τους επιτρέπουν όπως στο παρελθόν, να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους.

Ωστόσο κατέληξε αναφέροντας πως στα τέλη του 2014 εκπνέει ουσιαστικά η μεταβατική περίοδος για την προστασία της πρώτης κατοικίας και από το επόμενο έτος ενεργοποιούνται οι συμπληρωματικοί μηχανισμοί που επεξεργάζεται το υπουργείο Ανάπτυξης και η Τράπεζα της Ελλάδος, οι οποίοι, όμως, οδηγούν ουσιαστικά στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών. http://patrastimes.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
14-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: