Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Σήμερα λήγει η προθεσμία πληρωμής του Εκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων (ΕΕΤΑ) του 2013, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, καθώς στο τέλος Ιουλίου η ΔΕΗ θα επιστρέψει στο υπουργείο Οικονομικών όλα τα ανεξόφλητα ποσά από το χαράτσι στα ακίνητα.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η ΔΕΗ:


* Οποιος πελάτης εξοφλήσει μετά την 25η Ιουλίου 2014 λογαριασμό που έχει λήξει, τυχόν ανεξόφλητο ποσό ΕΕΤΑ που περιλαμβάνεται σε αυτόν δεν θα αποτελεί πλέον οφειλή στη ΔΕΗ, καθώς αυτό θα έχει μεταφερθεί στην Εφορία. Το ποσόν αυτό δεν θα χαθεί, καθώς θα πιστωθεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί από τον Αύγουστο 2014 και μετά. Το πιστωτικό ποσόν θα εμφανίζεται διακριτά στο λογαριασμό αυτό και πιο συγκεκριμένα με το λεκτικό «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΕΤΑ ΔΟΥ».

* Αν από την παραπάνω πίστωση προκύψει επιστροφή ποσού για τον πελάτη και επιθυμεί την άμεση καταβολή του, τότε μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ, προσκομίζοντας έναν πρόσφατο λογαριασμό και την αστυνομική του ταυτότητα -ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο. Για τη διευκόλυνσή τους οι ανωτέρω πελάτες -πριν από τη μετάβασή τους σε κατάστημα της ΔΕΗ- είναι προτιμότερο να έχουν σχετική ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, καλώντας στο 11770.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εξής ο φόρος ακινήτων θα πληρώνεται μέσω της Εφορίας και όχι του λογαριασμού της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έως το τέλος Ιουλίου ή το αργότερο στις αρχές Αυγούστου αναμένεται να αναρτηθούν στο TAXIS τα νέα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ.

ΑΛ. ΚΛΩΣΣΑΣ 
enet.gr
 ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και οι ανεργοι που εχουν σπιτι αλλα οχι εισοδημα να πανε να γαμηθουνε.
ετσι λαμογιο σαμαρακο γερμανοτσολια.
που σε πολιτισμενη χωρα γινεται ρε αληταρα αυτο που κανεις στους νοικοκυραιους που δεν πηραν ποτε τους δαμειο απο τις κωλοτραπεζες σου; εμεις που φτιαξαμε η κληρονομησαμε ενα ακινητο με κοπους μιας ζωης ερχεσαι αλητομπε να μας το κατασχεις απο χρεη στο γαμημενο σου το χαρατσι. κοπριτη.
οι αλλοι που εχουν παρει δανεια απο τραπεζες στα παπαρια τους δεν πληρωνουν μια και δεν τους ακουμπα κανεις. θα πληρωσουν οι μαλακες οι παραπανω γι αυτους.
ψοφο σου ευχομαι καργια.