Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2014

ΝΑΞΟΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (14/07) στη Νάξο, όταν ιδιώτης τοπογράφος-μηχανικός έφτασε στο νησί, κατ' εντολή της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), προκειμένου να τοπογραφήσει την δημόσια κοινόχρηστη έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Προκοπίου για τις χαρακτηρισμένες ως καταπατημένες εκτάσεις. 

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Αρσενίου αλλά και κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν έντονα όταν έμαθαν για την παρουσία του, εμποδίζοντας τη διαδικασία ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, ο οποίος κάλεσε τον μηχανικό στο γραφείο του. Εκεί ο δήμαρχος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, απαίτησε από τον μηχανικό να σταματήσει κάθε ενέργεια και να αποχωρήσει άμεσα.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος, τονίζεται ότι αντιτάσσεται σε κάθε ενέργεια κατά της δημόσιας περιουσίας από οποιονδήποτε και αν προέρχεται, ειδικά την περίοδο αυτή που συζητείται το θέμα της αξιοποίησης εκτάσεων από το ΤΑΙΠΕΔ.
"Ο τόπος μας ανήκει και θα τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο. Εξάλλου, τις προσεχείς ημέρες, Επιτροπή του Δήμου, στην οποία συμμετέχουν επικεφαλής των παρατάξεων, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ" σημειώνεται στην ανακοίνωση.
 naxos-news.gr 

ΠΡΕΖΑ TV
14-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: