Τετάρτη, Ιουλίου 16, 2014

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ CYPRUS AIRWAYS ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ!!!

Και επίσημα έβγαλε στο σφυρί η Κύπρος τις κυπριακές αερογραμμές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το κυπριακό Stockwatch με καταχώρηση στον Τύπο η κυπριακή κυβέρνηση προσκαλεί στρατηγικούς ή οικονομικούς επενδυτές να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση, είτε των μετοχών ή σημαντικών περιουσιακών στοιχείων των Κυπριακών Αερογραμμών.


Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στο StockWatch ξεκαθαρίζει ότι δεν εγείρεται θέμα κλεισίματος των ΚΑ, καθώς με αυτό τον τρόπο ενδέχεται να μετουσιωθεί σε πράξη το ενδιαφέρον κάποιων επενδυτών.

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της εταιρείας Τώνης Αντωνίου εξέφραζε αισιοδοξία ότι θα εξευρεθεί στρατηγικός επενδυτής για τις ΚΑ. Χαιρέτισε μάλιστα την απόφαση της υπουργικής επιτροπής να καταχωρήσει ανακοίνωση στον Τύπο, προκηρύσσοντας πρόσκληση ενδιαφέροντος από στρατηγικούς επενδυτές ή οικονομικούς επενδυτές.

Σύμφωνα με την καταχωρηθείσα στον Tύπο ανακοίνωση, η τελευταία ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επενδυτές έχει οριστεί η 23η Ιουλίου.

 capitaL.gr

ΠΡΕΖΑ TV
16-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: