Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2014

ΗΠΑ: ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ 19ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Οχάιο για τον εντοπισμό ενός εφήβου, ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από φυλακή της Πολιτείας. Ο 19χρονος Τ.Τζ.Λέιν έχει καταδικαστεί σε ισόβια επειδή πυροβόλησε και σκότωσε τρεις συμμαθητές του σε Λύκειο της περιοχής του Κλίβελαντ. Το περιστατικό συνέβη το 2012.


Ο νεαρός κατάφερε να δραπετεύσει μαζί με τον συγκρατούμενό του Κλίφορντ Όπεραντ, 45 ετών.

Ο Λέιν και ο Όπεραντ, ο οποίος εξέτιε ποινή για ληστεία, δραπέτευσαν γύρω το απόγευμα της Πέμπτης. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφεραν να βγουν από μια φυλακή με 1.600 κρατουμένους δεν έγιναν αμέσως γνωστές.

Ο πρώην συνήγορος του Λέιν, ο Ίαν Φρίντμαν, προειδοποίησε πως ο Λέιν μπορεί να είναι επικίνδυνος. Ήταν δε ένας από τους λίγους κρατουμένους υπό καθεστώς υψίστης ασφαλείας. Πρόσφατα είχε απορριφθεί έφεσή του.

«Δικάσθηκε για φρικτά, εφιαλτικά εγκλήματα, του επιβλήθηκαν ισόβια και πρέπει κανείς να αναρωτηθεί τι θα θεωρήσει πως χρειάζεται να κάνει για να μείνει έξω από τη φυλακή» δήλωσε ο Φρίντμαν.

Η αστυνομία προειδοποίσηε τους κατοίκους να μην επιτρέπουν την είσοδο αγνώστων στα σπίτια τους και τους οδηγούς να μην σταματούν για πάρουν πρόσωπα που κάνουν ωτοστόπ. .in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
12-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: