Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

Ν.Δ.: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 40ΧΡΟΝΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ

Να μαζέψει τα διαλυτικά φαινόμενα που εμφανίζει τον τελευταίο καιρό η Ν.Δ. επιχειρεί το Μαξίμου, με γενικό προσκλητήριο νυν και πρώην στελεχών να δώσουν το παρών στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του κόμματος σήμερα και αύριο στη Χαλκιδική και το επόμενο Σάββατο στην Αθήνα.



Τελευταίο επεισόδιο στα σενάρια κυβερνητικής αποσύνθεσης, ήταν σήμερα η σαφής διαφοροποίηση του Αρ. Ντινόπουλου από τον Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα οι – εντός Ν.Δ. - αντιδράσεις από τον εκτροχιασμό του Α. Γεωργιάδη.

Στη Χαλκιδική απόψε, ο Α. Σαμαράς θα συναντηθεί με βουλευτές της Ν.Δ. από τη Β. Ελλάδα. Αύριο θα είναι μιλήσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Άθως Παλλάς, στη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης της Π.Ε. της Ν.Δ. και της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, στον ίδιο χώρο όπου ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πριν από 40 χρόνια υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης.

Το επόμενο Σάββατο, 4 Οκτωβρίου ο Α. Σαμαράς θα είναι ο μοναδικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όπου θα προβληθεί και ντοκιμαντέρ για τη 40χρονη ιστορία της Ν.Δ..

Απόντες από τις εκδηλώσεις της Χαλκιδικής θα είναι ο Κων. Μητσοτάκης (για λόγους υγείας) και η Ντόρα Μπακογιάννη (γιατί την Κυριακή αναχωρεί για το Στρασβούργο).
Αυγή 

ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: