Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ-ΦΩΤΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ


Στην Κυψέλη τα νέα παγκάκια του Δήμου Αθηναίων είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μην μπορούν να ξαπλώνουν σε αυτά άστεγοι...

Από τη δημοσίευση του Paraskevas Vakalos στο Facebook: Πλατεία Αγίου Γεωργίου-Κυψέλη. Ανάπλαση πλατείας 310.000 ευρώ.Τοποθετήθηκαν παγκάκια μόνο στις 3 από τις 5 πλευρές της πλατείας (τσιγκουνεύτηκαν άλλα 2 παγκάκια να βάλουν!). Παγκάκια με σίδερα στις άκρες, τα οποία προφανώς τοποθετήθηκαν για να εμποδίζουν κάθε επίδοξο άστεγο να πλαγιάζει!Εμποδίζουν όμως και κάθε τρίτο ή τέταρτο άτομο να καθήσει.Τα βράδια παραμένουν όρθιοι πολλοί ηλικιωμένοι και γονείς, που δεν επιθυμούν να καθήσουν στα γύρω καφέ. Με τις σιδεριές αυτές προσβάλλεται και περιορίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας της πλατείας μας. Ο δήμος Αθηναίων οφείλει μια απάντηση. 




ΠΡΕΖΑ TV
9-9-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι μονο τα παγκακια,δεν ειναι μονο η ανεχεια,δεν ειναι μονο η αλητεια τους,δεν ειναι μονο η απατεωνια τους φιλε μου!!
Ειναι η ανημπορια μας η γενικη!! Στο μυαλο ,στην ψυχη,...σ'ολα!!''Θελει,αρετην και τολμην ,η ελευθερια!!Εμεις παλιν....μονο ""τολμη και γοητεια" κατεχουμε!! Αστα να πανε!!