Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις θέσεις τους έχουν επιστρέψει οι μισοί αστυνομικοί που είχαν αρχικά τεθεί σε διαθεσιμότητα για τις σχέσεις τους με τη Χρυσή Αυγή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Καθημερινής από το σύνολο των 18 εμπλεκομένων αστυνομικών, η διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου έχει ολοκληρωθεί για δύο, ενώ όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις παραμένουν εκκρεμείς, σε διάφορα στάδια της διαδικασίας. Την ίδια ώρα, έχει εκδοθεί μόλις μία αμετάκλητη (αθωωτική) απόφαση.

Από τους 18 αστυνομικούς, 5 παραμένουν σε διαθεσιμότητα, 2 βρίσκονται σε αργία, 2 αποχώρησαν οικειοθελώς από το Σώμα και οι υπόλοιποι έχουν επιστρέψει στην υπηρεσία.
Στα καθήκοντά τους έχουν επιστρέψει και οι εν ενεργεία αστυνομικοί που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα κατηγορούμενοι για παραλείψεις στη διαχείριση περιστατικού έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα.
Υπενθυμίζεται ότι την 23η Σεπτεμβρίου 2013 ζητήθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να ερευνήσει καταγγελίες για σχέσεις αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή. 
http://www.hitandrun.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: