Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2014

ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: ΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΜ

Συνέχεια της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, ότι σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη «δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».

Βούλτεψη: Οι παλικαριές του Τσίπρα στην Ευρώπη θα κλείσουν τα ΑΤΜ
Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη».
Παράλληλα η κ. Βούλτεψη εξαπέλυσε ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί «χρηματισμού βουλευτών» για την προεδρική εκλογή, λέγοντας πως «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας» και η ανεξάρτητη –όπως είπε- δικαιοσύνη να το αποδείξει.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία» τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλτεψη.
Απαντώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κυρία Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα και προσθέτει ότι «φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα».
» Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση, τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση», αναφέρει η Κουμουνδούρου. Και καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς. Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι». 
ΕΘΝΟΣ

 ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: