Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ

«Σημαντική απόφαση, την οποία και θα αξιοποιήσει η επόμενη ελληνική κυβέρνηση προς όφελος της χώρας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ανακοινώσεις του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για το πρόγραμμα ποσοστικής χαλάρωσης.


Με τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΤ διαψεύδονται όσοι έσπειραν τον φόβο και τον πανικό, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι ο κ. Ντράγκι με τη σημερινή ανακοίνωση του προγράμματος αγοράς ομολόγων απάντησε στις ακραίες περιοριστικές πολιτικές, τασσόμενος υπέρ της ποσοτικής χαλάρωσης, διαφοροποιούμενος από τις ακραίες νεοφιλελεύθερες φωνές στις οποίες δυστυχώς συγκαταλέγεται και ο κ. Σαμαράς.

Όλοι γνωρίζουν πώς κινήθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ο κ. Σαμαράς αντί να ταχθεί υπέρ της «ποσοτικής χαλάρωσης» στάθηκε απέναντι, συμπαραταγμένος με την κ. Μέρκελ.

Είναι χαρακτηριστικό, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κ. Σαμαράς κορύφωσε την κινδυνολογική προπαγάνδα, προσδοκώντας ότι έτσι θα μετριάσει το μέγεθος της επερχόμενης εκλογικής του συντριβής. 

«Ο ελληνικός λαός με ωριμότητα και ψυχραιμία θα προχωρήσει μπροστά. Η ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, η Ευρώπη προχωρά» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.  IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: