Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

Ν. ΒΑΛΑΒΑΝΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ
Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει παράταση του μνημονίου (που υποτίθεται ότι θα καταργούσε), προκειμένου να έχει χρόνο να διαπραγματευτεί την υπογραφή ενός νέου προγράμματος, επιβεβαίωσε η Νάντια Βαλαβάνη.

«Θα ζητήσουμε τεχνική επέκταση (σ.σ.: του μνημονίου) για να υπάρχει δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης ακριβώς του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του δικού μας προγράμματος», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον «Αθήνα 9,84».


Η Νάντια Βαλαβάνη αποκάλυψε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρηματοδοτήσει το ασφαλιστικό σύστημα, βγάζοντας στο «σφυρί» ένα μέρος της δημόσιας περιουσίας που έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ.

«Θα την αξιοποιήσουμε πραγματικά και ένα μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί εκεί για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μιλάω για ακίνητη περιουσία», είπε. Πρόσθεσε ότι «εκεί θα πάει μεγάλο μέρος μελλοντικών κερδών από υδρογονάνθρακες και οτιδήποτε άλλο προκύψει μέσα από τα μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει η Ελλάδα μέσα από την αξιοποίηση των αποκλειστικών θαλάσσιων ζωνών». 902.gr

.....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Παραποίηση των δηλώσεων της, καταγγέλλει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Αθηνών Νάντιας Βαλαβάνη, από την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84
Η κα Βαλαβάνη είχε αναφερθεί, μιλώντας στον ραδιοσταθμό, στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να αιτηθεί τεχνική επέκταση προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του προγράμματος του κόμματος λέγοντας επί λέξει τα ακόλουθα: «Εμείς ξεκινάμε από την αρχή. Καταθέτουμε το όλο πρόγραμμα το δικό μας στη θέση ενός προγράμματος που βγήκε από το εξωτερικό με αποκλειστικό στόχο να συνεχίσουν να πληρώνονται τα μνημόνια γιατί αυτό είναι το πρόγραμμα των δανειστών. Θα ζητήσουμε τεχνική επέκταση για να υπάρχει η δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης ακριβώς του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του δικού μας προγράμματος , πραγματικών μεταρρυθμίσεων και όχι απόμεταρρυθμίσεων….».
Στην ιστοσελίδα του 9,84 όμως γράφτηκε ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για τεχνική παράταση του μνημονίου.

Ξεκαθαρίζοντας τα όσα είπε η κα Βαλαβάνη, δήλωσε και στην ιστοσελίδα “The Press Project» ότι :«Μίλησα μόνο για τεχνική επέκταση –δεν είπα ποτέ τη λέξη μνημόνιο ούτε πρόγραμμα- και εννοούσα την επέκταση για την κάλυψη των ομολόγων και μόνο».  
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

http://www.athina984.gr/node/323231 


ΠΡΕΖΑ TV
20-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: