Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2015

Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΣΡ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ #JE SUIS TZAZEMEN

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΑΤΙΡΙΚΙ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΔΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΕΚΑΤ.ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας της Νέας Δημοκρατίας με το Λάκη Λαζόπουλο έλαβε χώρα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής εν όψει των προσεχών εκλογών.
Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, ζήτησε να αφαιρεθεί ο χρόνος της εκπομπής του γνωστού κωμικού από το χρόνο που δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο χρόνος αυτός να αποδοθεί αναλογικά στα πολύ μικρά κόμματα.

Ο κ. Μουρούτης, ο οποίος από την ώρα προκήρυξης των εκλογών έχει επαναδραστηριοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην επικοινωνιακή διαχείριση ενώ μετά τις ευρωεκλογές είχε παραγκωνισθεί στην εσωτερική ισορροπία δυνάμεων του Μαξίμου, έγραψε ειδικότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
“Σήμερα εκπροσώπησα τη Νέα Δημοκρατία στη Διακομματική Επιτροπή ενόψει των προσεχών εκλογών. Ζήτησα:
*Πρώτον, να μεριμνήσει το υπουργείο για την τήρηση των Νόμων σε ό,τι αφορά την προκλητική αφισορύπανση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα. Και να παρακρατηθεί από την εκλογική αποζημίωση που δικαιούται το κόμμα της Αξ. Αντιπολίτευσης το ποσό που απαιτείται για την απορρύπανση των πόλεων.
*Δεύτερον, να μεριμνήσει το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να σταματήσει να εκπέμπει ένα πειρατικό κανάλι που εμφανίζεται κατά καιρούς, με το λογότυπο της ΕΡΤ3 και να εκκενωθούν οι χώροι εκπομπής του που βρίσκονται υπό κατάληψη. Η κατάληψη δημοσίων συχνοτήτων και η προπαγανδιστική προβολή κομμάτων και υποψηφίων, συνιστούν πέραν από αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικό αδίκημα.
*Τρίτον, κάλεσα την διακομματική επιτροπή να καταδικάσει ομόθυμα και ομόφωνα την απόπειρα διχασμού και εκφοβισμού της κοινής γνώμης από χαρακτηρισμούς δημοσίων παραγόντων, όπως του κ. Αρβανίτη και του κ. Τσίπρα, που ο ένας χαρακτηρίζει "μαλάκα" τον πρωθυπουργό, και ο άλλος απειλεί ότι θα "πηδήξει όλη τη χώρα". Δήλωσα ότι η Ν.Δ. ως βασικός πυλώνας του αστικού πολιτεύματος, δεν πρόκειται να ανεχτεί πλέον παρόμοιες προκλητικές, αλαζονικές και άθλιες συμπεριφορές, ούτε πρόκειται να αφήσει αναπάντητη την κατάλυση κάθε έννοιας πολιτικού πολιτισμού.
*Τέλος ζήτησα να αφαιρεθεί από τον τηλεοπτικό χρόνο που δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο χρόνος που αναλογεί στην τελευταία εκπομπή του κ. Λαζόπουλου και ο χρόνος αυτός να αποδοθεί αναλογικά στα πολύ μικρά κόμματα.
Σε ότι αφορά την παρότρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Εσωτερικών να κάνει εκλογές που δεν θα αμφισβητείται η ασφαλής, διαφανής και αδιάβλητη διεξαγωγή τους, του απάντησα ότι ακόμα σε αυτή τη χώρα το πολίτευμά μας είναι η Δημοκρατία, που ουδεμία σχέση έχει είτε με εκλογικές διαδικασίες, είτε με πολιτεύματα σαν της Βενεζουέλας, που προβάλει ως πρότυπο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τα λοιπά, η συζήτηση αναλώθηκε στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αποτρέψει την διεξαγωγή της συγκέντρωσης του ΚΚΕ σε παράλληλη μετάδοση με τη δική του...” 

Βίκυ Σαμαρά
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
17-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: