Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: TEΛΙΚΑ... 25 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, 26 ΠΕΦΤΟΥΝ!

Η ώρα που όλοι οι Έλληνες περιμένουν, επιτέλους φτάνει. Η ώρα που μέσα από τις κάλπες θα στείλουμε στα τσακίδια τους Σαμαροβενιζέλους και τα μνημόνιά τους!
Διαβαστε αυτήν την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ της αντίστασης ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε όλη την Ελλάδα
Τα ψηφοδέλτια της νίκης Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

ΤΑ... ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: Οι οπορτουνιστές, οι κωλοτούμπες, οι "πού πας ρε Καραμήτρο" και η Άντζελα
Την ώρα που ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι στην πολιτική ζωή του τόπου, έχουμε μερικά... φυντάνια που ακόμη το παλεύουν και αξιώνουν τη ψήφο και το... γέλιο μας.
Αντιμνημονιακές πένες που ζήτουν ψήφο... για να τους σταυρώσουν!
Αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι που συγκαταλέγονται στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο καθένας καλείται να δώσει χωριστά τη δική του μάχη στις εκλογές 2015.
Η πλούσια βιογραφία τους και η μακρόχρονη πορεία τους στο δημοσιογραφοί λειτούργημα τα μαρτυρόυν όλα.
Το ΧΩΝΙ έψαξε και βρήκε τους μάχιμους και καταξιωμένους στο χώρο αντιμνημονιακούς δημοσιογράφους που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων.   


Το μνημόνιο πέθανε... Ζήτω οι νέες μειώσεις συντάξεων!
Ανασκόπηση των περικοπών στις συντάξεις επιχειρεί αυτήν την Κυριακή Το ΧΩΝΙ σε μια προσπάθεια να καταγράψει την καταστροφή που επέφεραν στην ελληνική κοινωνία οι αδιέξοδες πολιτικές των τροϊκανών και των (εγχώριων) υποτακτικών τους.
Η κυβέρνηση, πριν από λίγους µήνες, πανηγύριζε ότι το µνηµόνιο θα τελείωνε µε το τέλος του 2014. 
Εταζε πως από το 2015 αρχίζει µια «νέα εποχή» για µισθωτούς και συνταξιούχους. 
Μάλιστα, τα κυβερνητικά στελέχη έλεγαν, χαρακτηριστικά, πως οι θυσίες των συνταξιούχων πιάνουν τόπο και πως βγαίνουµε από το τούνελ της ύφεσης!
Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γ. Χρηστοφορίδης: 99 + 1 λόγοι για να ψηφίσετε ΑΝΕΛ σε αυτές τις εκλογές!
Εκατό λόγοι για να ψηφίσετε αντιμνημονιακά: για την εθνική κυριαρχία, για τη δημόσια υγεία, για τους άνεργους νέους, για τον κατώτατο μισθό, για... δεκάδες άλλους λόγους
Ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α' Πειραιά γράφει αυτήν την Κυριακή στην εφημερίδα της αντίστασης τους 100 λόγους που υπάρχουν για να ψηφίσετε αντιμνημονιακά!


Η κυβέρνηση Τσίπρα που πιάνει δουλειά στις 26!
Σφιχτό κυβερνητικό σχήμα, επιρροής Τσίπρα, "στήνει" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα. Έτοιμο το σχέδιο δράσης για να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος. Προς υλοποίηση το πρόγραμμα της αλλαγής.
Ολιγοµελές κυβερνητικό σχήµα µε 20 ως 25 µέλη, το οποίο θα ενεργεί -εκτός των άλλων- ως συλλογικό όργανο πολιτικού σχεδιασµού και συντονισµού, «χτίζει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ετοιµάζοντας την επόµενη µέρα στη χώρα. 
Στις πρώτες του κινήσεις περιλαµβάνονται αλλαγές στη δοµή της κυβέρνησης, µε συγχώνευση υπουργείων και κατάργηση κυβερνητικών οργάνων, µε βασικό προσανατολισµό -όπως έχει τονιστεί- το βέλτιστο δυνατό συντονισµό της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: