Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΧΕ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ;

Συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης, με έμφαση σε θέματα αντιμετώπισης της βίας, περιλάμβανε η σημερινή συνάντηση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.



Ο κ. Κοντονής θα συνεχίσει τις επαφές του αύριο (13:00), με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, ενώ ραντεβού αναμένεται να καθοριστεί και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο. 

«Σήμερα έγινε μία ειλικρινής συζήτηση επί πολλών θεμάτων με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη. Από την πλευρά μας θέσαμε υπόψη του προέδρου του Ολυμπιακού ζητήματα κυρίως της βίας, στα οποία είναι επιτακτική ανάγκη να συνεργαστούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. 

Αύριο θα συναντήσω και τους προέδρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού και συνέχισε: «Είναι ειλημμένη απόφαση της Κυβέρνησης να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτήν τη μάστιγα, απαλλάσσοντας τον χώρο του αθλητισμού από τον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία και θα την υλοποιήσουμε. Θέλουμε όμως σε αυτήν την προσπάθεια αρωγούς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του αθλητισμού και εκτιμώ ότι μπορούμε να το πετύχουμε. 

Στόχος μας είναι να σταματήσουμε αυτή τη γάγγραινα που δηλητηριάζει την ελληνική νεολαία». Απαντώτας σε ερώτηση αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, ο Σταύρος Κοντονής είπε: «Δεν θα σας πω τι περιμένω, αλλά επιθυμώ να γίνει ένας αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Διότι ξέρετε πολύ καλά ότι αυτά τα πράγματα δηλητηριάζουν τον αθλητισμό, τη νεολαία και πρώτος στόχος της Κυβέρνησης είναι να προστατέψει τους νέους ανθρώπους». 

Τέλος, σχετικά με το αθλητικό Νομοσχέδιο, ανέφερε ότι «κάνουμε μία επεξεργασία, διότι ο προηγούμενος υπουργός έχει αφήσει ένα σχέδιο το οποίο έχει δώσει σε διαβούλευση και δεν θέλουμε να πετάξουμε τίποτα. Θα τα μελετήσουμε όλα. Έχουμε υπόψη και την υφιστάμενη νομοθεσία και θα δούμε πού θα παρέμβουμε».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ



ΠΡΕΖΑ TV
4-2-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: