Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΗΞΗ»

Νέα αφορμή για πολιτική αντιπαράθεση αποτέλεσε η αποστροφή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς χανιώτες που τον περιέβαλαν χθες στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου: «Να είστε μαζί μας και μετά τη ρήξη».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών έγινε δεκτός με ιδιαίτερες εκδηλώσεις θαυμασμού από πολίτες, μερικοί εκ των οποίων επιχείρησαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.


Μια γυναίκα του είπε: «Είμαστε μαζί σας», για να απαντήσει ο Γ.Βαρουφάκης: «Ναι αλλά να είστε και μετά τη ρήξη όμως ε;».Η αναφορά προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση στα πάνελ των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών, με εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης να επικρίνουν την αποστροφή και να ζητούν από την κυβέρνηση να διευκρινίσει τι σημαίνει αυτό -ρήξη με την ΕΕ ή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ;

Εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανώς σε δύσκολη θέση, απάντησαν ότι ο κ. Βαρουφάκης αναφερόταν στη ρήξη με τα κατεστημένα συμφέροντα, τη διαφθορά και την διαπλοκή, ενώ εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ παρέπεμψαν στον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών να διευκρινίσει την αναφορά του.

Η.Κ.
IN.GR  

ΠΡΕΖΑ TV
26-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: