Κυριακή, Μαΐου 03, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑ..ΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

Η ανακοίνωση της Ο.Μ. Εξαρχείων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: 

Την Κυριακή 26 Απριλίου, τα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου έγιναν στόχος επίθεσης για τρίτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η τελευταία επίθεση ήταν χειρότερη από τις προηγούμενες, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να θρηνήσουμε τραυματισμούς ή θύματα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που δύο σύντροφοι βρίσκονταν στα γραφεία, άγνωστοι πέταξαν κοτρόνες στην τζαμαρία και την έσπασαν.


Τα απαράδεκτα αυτά επαναλαμβανόμενα χτυπήματα σε πολιτικούς χώρους, στέκια και συλλογικότητες το μόνο που καταδεικνύουν είναι τον πολιτικό μηδενισμό όσων τα διαπράττουν σε μια κρίσιμη εποχή για την κοινωνία αλλά και για τα Εξάρχεια, όπου εδώ και χρόνια εξυφαίνονται σχέδια αποδόμησης του ριζοσπαστικού - πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα της γειτονιάς.

Αυτές οι πρακτικές πολιτικού και κοινωνικού κανιβαλισμού θέτουν στο στόχαστρο τις κοινωνικές αντιστάσεις και τις δημοκρατικές ελευθερίες, επιδιώκοντας την αδιανόητη για μας ενεργοποίηση των δυνάμεων καταστολής ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ, καθώς και των συντηρητικών ανακλαστικών της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτής της πρακτικής αποκλεισμών και βιαιοτήτων εντάσσονται και επιθέσεις από ομάδες που θεωρούν τα Εξάρχεια "περιοχή τους", όπως αυτή ενάντια στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, το βράδυ της Τρίτης 28/5, ή παλαιότερα ενάντια σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων που διακινούσαν προεκλογικό υλικό της Ανοιχτής Πόλης, τον Μάιο του 2014.

Οι μηδενιστικές αυτές πρακτικές δεν θα περάσουν.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων


ΠΡΕΖΑ TV
3-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: