Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ «EUROMEDICA»

Σε νέα στάση εργασίας την Πέμπτη 25 Ιούνη από τις 3 μ.μ. ως τις 7 μ.μ. προχωρούν οι εργαζόμενοι στον όμιλο «Euromedica» ύστερα από κάλεσμα του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων.

Παράλληλα θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική διοίκηση στη Ρηγίλλης. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, καθώς είναι απλήρωτοι πολλούς μήνες.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο επισημαίνει:


«Νέες δυνάμεις, εργαζόμενοι από διαγνωστικά, εργαζόμενοι από μονάδες της επαρχίας μπαίνουν στη μάχη.

Ενωμένοι, με συντονισμό της δράσης μας, αρνούμαστε την εξαθλίωση όπου μας οδηγεί η εργοδοσία του ομίλου, την ίδια στιγμή που επενδύει εκατομμύρια ευρώ στον ιατρικό τουρισμό, τη στιγμή που παρουσιάζει άνοδο του κύκλου εργασιών.

Η απλήρωτη εργασία στον όμιλο EUROMEDICA να λάβει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ. Αυτός είναι ο στόχος που θέσαμε από την αρχή, εργαζόμενοι και σωματείο. Από αυτό το στόχο δεν μετακινούμαστε. H απλήρωτη εργασία βαθαίνει την εκμετάλλευση, "προσφέρει" εκατοντάδες απλήρωτες ώρες, χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης προκειμένου να δεχτούμε μισθούς πείνας, κατάργηση δικαιωμάτων».  
902.gr

ΠΡΕΖΑ TV
19-6-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: