Τρίτη, Ιουλίου 14, 2015

ΣΤΑ 70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕΤΡΑ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ...
Στα 70 ευρώ ανά συναλλαγή ορίζεται πλέον το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά, για τα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο, εξαιρουμένων των συναλλαγών που γίνονται με δημόσιο φορέα.

Το σχέδιο νόμου με τα προαπαιτούμενα προβλέπει πως στις ανωτέρω περιοχές, με πληθυσμό άνω των 4.100 μόνιμων κατοίκων, με βάση την τελευταία εθνική απογραφή, το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά ορίζεται σε 70 ευρώ ανά συναλλαγή, εκτός από τις συναλλαγές που γίνονται με δημόσιο φορέα.

Όπως ξεκαθαρίζεται, με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών καθορίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του μέτρου. IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
14-7-2015

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

skase k plirwne zwo

tsiprass de psifises?

Ανώνυμος είπε...

Στόχος η "αχρήματη" κοινωνία.

«H νέα τεχνολογία θέλει να αλλάξει τον τρόπο που πληρώνουμε για το καθετί, αλλά με ποιό κόστος; Επιπτώσεις της αχρήματης κοινωνίας στο άτομο, στην κοινωνία, στη δημοκρατία».

Εισήγηση του Στάθη Αδαμόπουλου στην Ημερίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών «Κοινωνία χωρίς μετρητά: Προοπτική ή Εφιάλτης;» που έγινε στις 28/06/2015 στο ΣΕΦ:

http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/capital-controls.html

Ανώνυμος είπε...

Θα σας εξηγήσω εγώ τι έχει συμβεί. Οι δήθεν Ευρωπαίοι σκότωσαν τον Αλέξη ή τον έδωσαν στους εξωγήινους για να απαλλαγούν από αυτόν. Τη θέση του πήρε ένας σωσίας που θέλει να μας εξοντώσει και να πάρουν αυτοί την Ελλαδίτσα μας. Με τις όμορφες παραλίες, τα όμορφα βουνά μας και τη γη μας! Αχ βρε κουτά, είναι τόσο απλά όλα.....Τι ψάχνετε από εδώ και από εκεί...

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό κι εμείς τόσα χρόνια καίμε τα δάση, μπαζωνουμε τα ρέματα, πετάμε τα απόβλητα των βιομηχανιών στα ποτάμια, καταστρέφουμε τις παραλιες. Όταν θα έρθουν αυτοί θα βρουν μιά χαβούζα. Άρα δεν είμαστε και τόσο χαζοί.