Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP ΔΑΝΕΙΟ -«ΓΕΦΥΡΑ» 7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ-ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ...
ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ...Ή ΕΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;

---ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ---
Τη χορήγηση στην Ελλάδα δανείου γέφυρα ύψους 7 δισ. ευρώ ενέκρινε το Eurogroup στην τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα Πέμπτη.

Σύμφωνα με το Bloomberg η ευρωζώνη συμφώνησε «επί της αρχής» για το δάνειο-γέφυρα των 7 δισ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθεροποίησης, ωστόσο η σχετική ανακοίνωση της Ευρωομάδας θα εκδοθεί αύριο Παρασκευή.


Η σχετική διαδικασία θα απαιτήσει σε κάποιες περιπτώσεις εγκρίσεις  από τα Κοινοβούλια χωρών-μελών της Ευρωζώνης, εγκρίσεις από χώρες-μέλη της ΕΕ, ενώ θα πρέπει να κινηθούν τάχιστα και οι διαδικασίες για να αντληθούν τα κεφάλαια από τις αγορές.

Τα 7 δισ. ευρώ θα δοθούν στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψει την προσεχή Δευτέρα την  πληρωμή των ομολόγων 3,5 δισ. ευρώ προς την ΕΚΤ, αλλά και για να καλύψεις τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ ύψους 2 δισ. ευρώ. IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
16-7-2015

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην το συζητάς! Τρώμε αριστερό μνημονιακό καροτάκι....Αλλά πάνω από όλα...! η ξεπουλημένη ιδεολογία με απίστευτο σόου από όλες τις πλευρές της αριστεράς του Σύριζα...(Δεν αναφέρουμε τους γνωστούς Νδ, Πασόκ και Ποταμάκια, τους ξέραμε τι βιολί φιλομνημονιακό βαράνε) Τελικώς ήταν όλα άψογα σκηνοθετημένα και τέλεια εκτελεσμένα εις βάρος του ελληνικού λαού. Η ελπίδα δεν υπήρξε ποτέ, δεν έφτασε ποτέ. Οι μάσκες έπεσαν....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ;)

Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ...
ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ...Ή ΕΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;"


ama meta apo 5 xronia akoma de ksereis den exeis ma8ei tipota

oi an8rwpoi pou exoun aksioprepeia den exoun tetoia dilimata

fantasou na elege to idio o kolokotronis ele8eria i 8anatos?

exeis tin kubernisei pou sou aksizei plirwmene propagandisti

zita dimosia signwmi kai psofa



Ο Στάθης Δρογώσης έχει εδώ και χρόνια ταχτεί ανοιχτά στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά χτες με δυο του tweet όπου έχει πάνω από 20.000 followers, εξέφρασε κι αυτός τη διαφωνία του στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου, ζητώντας συγνώμη για τημ στήριξη του στο ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Δρογώσης έχει εκλεχθεί Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων.

Δεν μπορώ να δεχτώ το "δεν υπαρχει εναλλακτική" Το 2012 υπήρχε; Γιατί ρίξαμε την κυβερνηση αν δεν υπήρχε; Για να διοριστούν μετακλητοί;

Προσωπικά επηρέασα κόσμο διαδίδοντας άθελα μου ψέμματα. Ζητώ συγγνώμη. Πίστεψα συνεδριακές αποφάσεις. Είμαι ανόητος προφανώς.