Σάββατο, Αυγούστου 22, 2015

ΒΟΡΙΔΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΔ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κατορθώσει να σχηματίσει νέα κυβέρνηση στη χώρα, καθώς δεν θα εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ η επόμενη διερευνητική εντολή θα δοθεί στη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στο αγγλόφωνο ρωσικό κρατικό πρακτορείο «Sputnik».


«Δεν νομίζω ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατορθώσει να σχηματίσει νέα κυβέρνηση, δεν έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού, αυτή τη στιγμή δεν θα συμμετάσχει σε συζητήσεις για το σχηματισμό συνασπισμού. Και χωρίς τις ψήφους τους, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι 118, είναι πρακτικά αδύνατο να σχηματιστεί οποιαδήποτε κυβέρνηση», είπε ο κ. Βορίδης στη συνέντευξή του, που αναμεταδίδει και το κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι.

Η ΝΔ, σύμφωνα με το βουλευτή της, δεν προτίθεται να υποστηρίξει τον Α.Τσίπρα σε περίπτωση, που εκείνος κερδίσει τις επόμενες εκλογές, και δεν θα σχηματίσει με το κόμμα του συνασπισμό, λόγω του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι ένα ακραίο αριστερό κόμμα και η ΝΔ κεντροδεξιό κόμμα», αναφέρει το ΡΙΑ-Νόβοστι.

Το επόμενο, δε, κόμμα, που θα λάβει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης είναι η Χρυσή Αυγή, κατά τον Μ.Βορίδη, όπως γράφουν τα δύο ρωσικά πρακτορεία.

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα προτείνει στην ακροδεξιά Χρυσή Αυγή να σχηματίσει κυβέρνηση», είναι ο τίτλος στο σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου «Sputnik», που βασίζεται στις δηλώσεις του κ. Βορίδη.

«Το τρίτο κόμμα, που θα λάβει την εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση θα είναι η Χρυσή Αυγή», γράφει το «Sputnik» αργά χθες Παρασκευή. 
http://www.topontiki.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
22-8-2015

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

η Χρυσή Αυγή δν πρεπει να παίξει στο παραμύθι τους.....η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ειναι το μέλλον των Ελλήνων και δεν πρέπει να εχει καμιά επαφή με τα σκουπίδια της μεταπολιτευσεως... ΟΧΙ ,,,, καμιά συναλλαγή οι Εθνικιστές με τους βρόμικους καθεστωτικος... αρκετά δεινά μας έφεραν ..βλέπε με τους εποικισμό ,,, φάση πρώτη διέλυσαν τα νησιά μας ...και ερχόμαστε στον Ηπειρωτικό χώρο...... πρεπει να σταματήσουμε τον εποικισμό..., άμεση εκδοσή ταξιδιωτικών εγγράφων και να πάνε οι ανθρωποι όπου θελουν,,,ας αποκτησουν οι φιλανθρωπο το προβλημα τι θα τους κανουν... να σταματήσει η ΕΛΛΑΔΑ να ειναι η ευρω-ανοικτή φυλακη και διακίνηση ανθρωπων -,,δουλεμπόριο και σκλαβοπάζαρο....διότι 3.000.000 που πληρωνουν κατά μέσον όρο 4.599 ευρω / κεφαλή δλδ 13.5 δις ευρω..και μόνο κατά τα τελευταια 6 χρόνια εως σημερα που το δουλεμπόριο γινεται ανοικτά και χωρίς προσχηματα...δεν είναι λοιπον δυνατόν 13.5 δις ευρω, να τα πηραν κάποιοι με καΐκια 10 μέτρων...προσγειωθείτε, ετσι κυρα ΤΑΣΙΑ κλπ παρατρεχαμενοι και ΜΚΟ...και άλλα τέτοια...μόνο ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΆ μπορεί και έχει προγραμμα να σταματήσει το δουλεμπόριο - σκλαβοπάζαρο///...