Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ-ΣΤΙΣ 9ΜΜ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες για την ανάδειξη της νέας Βουλής. Περίπου στις 21:00 το βράδυ αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται όμως εξίσου στις διεργασίες που θα τεθούν σε κίνηση τη Δευτέρα. 
Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ. Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται αυτή τη φορά νωρίτερα από τις προηγούμενες μάχες, περίπου στις 21:00.


Κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντωνης Μανιτάκης, δήλωσε ότι όλα βαίνουν ομαλά.

«Υπολογίζω ότι γύρω στις 21:00 θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος» επιβεβαίωσε και εκείνος με τη σειρά του.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η προσέλευση και των πολιτικών αρχηγών. Από τους πρώτους, παραδοσιακά, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ψήφισε στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο αργότερα ψήφισαν ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ακολούθησαν, ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (στην Κυψέλη), ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης (Χανιά), ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (Νέα Ιωνία), o πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Στο Νέο Ψυχικό άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος στη δήλωσή του εξέφρασε την ελπίδα η κάλπη να δικαιώσει τις προσδοκίες των πολιτών.

Στη Χαλκίδα άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, η οποία δήλωσε ότι η διαδικασία διεξάγεται ομαλά σε όλη τη χώρα. IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
20-9-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: