Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2015

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Στην παραλία κάτω από το Δημαρχείο της Σαλαμίνας μια γυναίκα που έκανε μπάνιο με το μωρό της είδε έναν ηλικιωμένο άνδρα σήμερα το πρωί να προσπαθήσει να ποντίσει στο νερό μ’ ένα παλούκι ένα τσουβάλι ενώ κάτι μέσα σ’ αυτό κουνιόταν.

Η γυναίκα δεν παρατήρησε μόνο το τσουβάλι αλλά άκουσε και τα ουρλιαχτά του ζώου. Τότε έβαλε της φωνές και για καλή τύχη του σκύλου την άκουσε ο αστυνομικός και μέλος της Ζωοφιλικής Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.) Δημήτρης – Λάμπρος Καπαραλιώτης ο οποίος έτρεξε να δει τι συμβαίνει καθώς διαμένει στην περιοχή.

   Το τσουβάλι που είχε χώσει τον σκύλο μαζί με πέτρες για να τον πνίξει στη θάλασσα.

Την έκκληση της γυναίκας για βοήθεια άκουσε και η Ρούλα εθελόντρια του Ζ.Ο.Ε.Σ. και έσπευσε επί τόπου. Έτσι απεγκλώβισαν το σκυλί από το τσουβάλι το οποίο ο δράστης είχε κλείσει με σύρμα και μέσα σε αυτό είχε βάλει και πέτρες.

Επί τόπου κατέφθασε και η πρόεδρος του Ζ.Ο.Ε.Σ. Νάντια Ζόμπολα. Κλήθηκε και η Αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησέ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

Το σκυλί που βρίσκεται διαρκώς στην αγκαλιά των εθελοντών για να συνέλθει από το σοκ δεν κινδυνεύει και θα μεταφερθεί το απόγευμα σε κτηνίατρο εξήγησε στο www.zoosos.gr η Νάντια Ζόμπολα.

Αναμένεται να δούμε αν η αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά θα αποφασίσει την εκδίκαση της υπόθεσης στο πλαίσιο του αυτοφώρου ή αν λόγω ηλικίας του δράστη ορίσει δικάσιμο αργότερα.

Πρόκειται πάντως για την πρώτη φορά που υπάνθρωπος εντοπίζεται και συλλαμβάνεται τη στιγμή που πνίγει ζώο.
http://www.zoosos.gr/salamina-ton-epiasan-ten-ora-pou-epnige-ton-skulo-ste-thalassa/

ΠΡΕΖΑ TV
19-9-2015

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ.