Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

ΞΕΦΤΙΛΑ-Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΛ #PortaPorta

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛΛ.
«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων το ζήτημα του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος μόλις 12 ώρες από την υπουργοποίησή του, υπέβαλε την παραίτησή του μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των ομοφοβικών και ρατσιστικών σχολίων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες στην περίπτωση που ο Δημήτρης Καμμένος δεν καταφέρει να αποδείξει ότι έχει πέσει θύμα hacking, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


Ο Δημήτρης Καμμένος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, μόλις 12 ώρες από την υπουργοποίησή του, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα ομοφοβικά και ρατσιστικά του σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο ίδιος παραιτήθηκε για να υπάρξει- όπως είπε-«ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης», εμμένοντας ότι έχει πέσει θύμα hacking και απειλώντας με μηνύσεις κατ' αγνώστων.



Στη δήλωσή του ο Δ.Καμμένος αναφέρει: «Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.

» Το προηγούμενο δελτίο τύπου είναι σε πλήρη ισχύ.

» Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ' αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Καμμένος του τηλεφώνησε και του ζήτησε να παραιτηθεί άμεσα, λέγοντάς του «ότι δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σκιά σε μια κυβέρνηση που μόλις ορκίστηκε. Αν αποδείξεις την αλήθεια για την υπόθεση των ομοφοβικών και αντισημιτικών σχολίων τότε θα δικαιωθείς. Αλλά τώρα ζητώ την παραίτησή σου. Παραιτήσου για να διευκολύνεις την κατάσταση». IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
24-9-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: