Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10, 2015

ΣΤΗΝΕΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΕΟΣ

Με ύφος χιλίων... χρυσαυγιτών ο υπόδικος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παρακίνησε χθες ανοιχτά σε πράξεις βίας καθώς σε συνέντευξή του προανήγγειλε τη δημιουργία ομάδας κρούσης κατά διαδηλωτών με τη νομιμοποίηση της δημοτικής αρχής εν όψει της πορείας που θα διοργανωθεί στις 18 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα.

Συγκεκριμένα, ενώπιον των δημοσιογράφων και απευθυνόμενος ουσιαστικά σε όλες τις συλλογικότητες που θα λάβουν μέρος στη συγκεκριμένη διαδήλωση, είπε κατά λέξη:

«Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε, όπως η Αστυνομία. Και έχω καιρό τώρα να δείρω, να ξέρετε. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες» είπε ο Μπέος αναφερόμενος σε «πολίτες» που θα έρθουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να προστατεύσουν την πόλη.


Με εμφανή σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «υποκριτές και δημοκράτες του κώλου» όσους συμμετέχουν σε πορείες.

«Βγαίνουν στον δρόμο και κάνουν πορεία με κουκουλοφόρους. Μη διανοηθούν ξανά να πειράξουν την πόλη, θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Η αστυνομία δεν συλλαμβάνει ταραχοποιούς, αλλά στην πορεία στις 18 θα είμαστε εκεί. Μόλις εκτραπούν θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουν οι λίγοι των πολλών» είπε και προέτρεψε τους αντιεξουσιαστές να διαδηλώνουν μόνο κατά της κυβέρνησης μιας και «ο Δήμος Βόλου δεν νομοθετεί».

«Ο Βόλος γι’ αυτούς τελείωσε. Αφού ένα κράτος δεν θέλει να δώσει τέλος στην ανομία 50 τραμπούκων, θα δώσουν οι πολίτες», αποφάνθηκε ο δήμαρχος Βόλου φανερώνοντας τα σχέδιά του για δημιουργία... πολιτοφυλακής.

«Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν. Εμείς χωρίς κράνη θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα δούμε αν εμείς είμαστε αστυνομία και αν εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε. Φωνή λαού, οργή θεού, τελείωσε η ασυλία» υπογράμμισε ο Αχ. Μπέος, στις δηλώσεις του οποίου δεν υπήρχε καμία αντίδραση από την αντιπολίτευση.

Κακουργήματα

Δυόμισι μήνες μετά την απόρριψη του αιτήματος αναίρεσης του ίδιου κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (4 κακουργήματα για τους στημένους αγώνες και τα παράνομα στοιχήματα), αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα η διαπιστωτική πράξη με την οποία ο Αχιλλέας Μπέος εκπίπτει αυτοδίκαια του αξιώματός του.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος παρουσίασε τον εαυτό του διωκόμενο από την κυβέρνηση, τα μέλη της οποίας χαρακτήρισε «αριστερούς του κώλου», ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Μάκη Μπαλλή, που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την καθυστέρηση εφαρμογής του νόμου.
 Κώστας Ζαφειρόπουλος  
http://www.efsyn.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: