Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ FUNDS ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι P. Watsa, W. Ross και J. Paulson αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν εκτάκτως στην Αθήνα για λιγότερο από 48 ώρες, σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής".
Το γεγονός από μόνο του συνιστά είδηση πρώτου μεγέθους, καθώς σπάνια τρεις κορυφαίοι head managers, παγκοσμίως, βρίσκονται ταυτόχρονα σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα –πολύ περισσότερο στην ελληνική.

Ο λόγος της παρουσίας των τριών μεγαλοεπενδυτών θα είναι κυρίως να ενισχύσουν την εικόνα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού. Ως γνωστόν άλλωστε, οι τρεις μάνατζερ έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί ζημίες στην έκθεσή τους στη χώρα μας.

Στην ατζέντα των τριών επενδυτών υπάρχουν συναντήσεις με κυβερνητικούς και άλλους παράγοντες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν όλων των άλλων θα ασχοληθούν και με τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιήσει στη χώρα μας. Βασική αποστολή των τριών είναι να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα όπου επιμένουν να επενδύουν και να τη διαφημίσουν προς τα έξω μέσω της παρουσίας τους. http://www.capital.gr/



ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: