Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2016

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:30 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΑΛΩ ΣΤΟ POLIS ART CAFE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Εάλω» του Πάνου Παπαπαναγιώτου στο «Polis Art Café» (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο «Στοάς Βιβλίου», Αθήνα) το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:30΄.
Την παρουσίαση θα κάνουν οι:
Χρήστος Ιωάννου Τσαρούχης (Βιολόγος, ποιητής)
Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (Υπεύθυνος εκδόσεων Ιωλκός).
*. Είσοδος ελεύθερη.
https://web.facebook.com/events/446211092256546/

ΠΡΕΖΑ TV
27-2-2016

1 σχόλιο:

sunset superman είπε...

Δε σου φτάνουν τα λεφτά που σου στέλνει ο Μάνος Κακλαμάνος; Πουλημένε σαν τους άλλους. Σαν το Γιάννη Παπαγιάννη είσαι και εσύ. Είσαι και εσύ μέρος του σκανδάλου.

"«Τα λαθρόβια διαδικτυακά σχήματα δεν θα είχαν πρόσβαση στην κρατική διαφήμιση, αν υπήρχε Μητρώο Διαδικτύου» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, στη «σκιά» των αποκαλύψεων για το κύκλωμα «δημοσιογράφων» εκβιαστών, που έστηναν sites και απειλούσαν ΔΕΚΟ, με σκοπό να αποκομίζουν κέρδη από κρατική διαφήμιση."

Αλλά τα καλύερα είναι αλλού. Τώρα να δεις τι έχει να γίνει. Θα σου κόψει και το ίντερνετ ο Παππάς. Σύριζα δεν ήθελες ζώο;

Αχ άντε να κλείσει κι η Αλβανία τα σύνορα να ολοκληρωθεί το τρίψιμο της μάπας του συριζάιου στα σκατά! Όσοι βάζουν πρόσφυγες έναντι αμοιβής σε βάρκες για τα νησιά είναι διακινητές. Όσοι τους πάνε έναντι αμοιβής με πούλμαν στα σύνορα, τι είναι; Ούτε κουβέντα για αυτό; Δε θα χρειαστεί να τους πάρεις στο σπίτι σου. Θα έρθουν μόνοι τους στο σπίτι σου. Σανό πολύ σανό θα περισσέψει και για τους πρόσφυγες. Κρίμα που αυτοί δεν το τρώνε όπως εσείς οι συριζαίοι.

Ζώα, καταστρέψατε τη χώρα!