Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

ΠΑΜΕ: ΟΙ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ #asfalistiko

Οι προσυγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών για τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 6 Μάη στις 11.00 π.μ. στην Ομόνοια, το Σάββατο 7 Μάη στις 6.00 μ.μ. στην Ομόνοια και την Κυριακή 8 Μάη στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα, έχουν οριστεί ως εξής:


Παρασκευή και Σάββατο

Οι ώρες που έχουν οριστεί για τις προσυγκεντρώσεις είναι:
- Στις  10.30 π.μ. για την Παρασκευή 6 Μάη.

- Στις 5.30 μ.μ. για το Σάββατο 7 Μάη.   

Τα σημεία των προσυγκεντρώσεων είναι:
- Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο-Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα-Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

- Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός-Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α' Αθήνας, του Γαλατσίου, των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, Σύλλογοι Γυναικών της ΟΓΕ.

- Συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου (Χαυτεία): Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών.

- Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, το Νότιο Τομέα της Αττικής και οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

- Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, Θριασίου-Μεγαρίδας και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Για τη συγκέντρωση της Κυριακής στο Σύνταγμα

Για την πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Κυριακή 8 Μάη, στις 10 π.μ., έχουν οριστεί οι εξής προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και μαζικών φορέων, όλες στις 9.00 π.μ.:

- Πλατεία Κάνιγγος: Εργαζόμενοι και σωματεία Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Ξύλου, Τροφίμων-Ποτών, Τύπου - Χάρτου, Μετάλλου, Φαρμάκου, Ενέργειας, Ιματισμού, Επισιτισμού-Ξενοδοχείων, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών - στριών, Μεταφορών, Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας, Δημοσίου, ΟΤΑ, Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Χρηματοπιστωτικού, Τηλεπικοινωνιών, Καλλιτεχνών, ΜΜΕ, Σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων και ΕΒΕ.

- Ομόνοια: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Κεντρικού, Δυτικού, Βόρειου Τομέα, Μεσογείων, Συνταξιούχων, Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί σύλλογοι

- Μετρό «Ευαγγελισμός»: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Ανατολικού Τομέα.

- Στύλοι Ολυμπίου Διός: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Νότιου Τομέα.

- Ταχυδρομείο Συντάγματος: Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). 902.gr


ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: