Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΑ «ΜΕΙΓΜΑ» ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ

Ένα νέο μνημόνιο που θα εξασφαλίζει καλύτερους όρους για την ανάκαμψη των κερδών των εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων, υπόσχεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, φροντίζοντας από τώρα να το διαφημίσει στους εταίρους του. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Ant1», χαρακτήρισε «κακή» τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup, επισημαίνοντας ότι η οικονομία δεν μπορεί να ανακάμψει με αυτά τα μέτρα.

«Ο κ. Τσίπρας τα έδωσε όλα και ουσιαστικά δεν πήρε τίποτε», είπε. «Η χώρα χρειάζεται ένα καινούριο πλαίσιο συμφωνίας με την Ευρώπη που ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να διεκδικήσει γιατί δεν είναι αξιόπιστος», πρόσθεσε.


Ο Κυρ. Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε ότι εάν η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση θα υλοποιήσει όλες τις «αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», δηλαδή τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις που υπηρετούν την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, ενώ παράλληλα θα πείσει τους δανειστές για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα για «να έχουμε λίγο μεγαλύτερη δημοσιονομική ευελιξία», για να στηριχθεί το κεφάλαιο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, θα συναντηθεί σήμερα με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο.

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στη Μέρκελ το «μείγμα» που προτείνει η ΝΔ, το οποίο, παράλληλα με την υλοποίηση των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων, προβλέπει μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και δραστικές περικοπές δαπανών.  . 902.gr

ΠΡΕΖΑ TV
30-5-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟ.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ Η "ΤΙΜΙΑ" ΕΤΑΙΡΙΑΡΑ SIEMENS.