Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016

Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ SHOW ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Επεισόδιο «με το καλημέρα» της επεξεργασίας του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε «βλάκα» και «καραγκιόζη» τον προεδρεύοντα Μάκη Μπαλαούρα του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας τον λόγο με βάση τη δύναμη των κομμάτων. 

Επικράτησε ένταση στην αίθουσα, με τον βουλευτή να προκαλεί τον κ. Μπαλαούρα να επιστρατεύσει τη φρουρά της Βουλής, όπως είχε συμβεί στην Ολομέλεια στη συζήτηση του προηγούμενου νομοσχεδίου με τον βουλευτή Γ.Λαγό.


«Δεν σε φοβάμαι. Αλλού αυτά. Δεν φοβήθηκα τις νύχτες με τα τανκς, εσένα θα φοβηθώ... » απάντησε ο κ. Μπαλαούρας.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να νομοθετήσει με διαδικασίες «εξπρές», παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, αλλά και χωρίς να γνωρίζουν οι βουλευτές τι ψηφίζουν, καθώς κατέθεσε ένα νομοσχέδιο 7.500 σελίδων χωρίς σημαντικά παραρτήματα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κατέθεσε πριν λίγο ως νομοτεχνική βελτίωση τα παραρτήματα, τα οποία δεν είχαν περιληφθεί στο νομοσχέδιο.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελος, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για υποκρισία και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για μικροκομματικά οφέλη. IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: