Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ

Η 42χρονη Τζο Κοξ, βουλευτής των Εργατικών φέρεται να έπεσε θύμα επίθεσης με μαιχαίρι και όπλο, όπως μετέδωσε το BBC.Το περιστατικό συνέβη στο Δυτικό Γιορκσάιρ και η βουλευτής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λιντς σε κρίσιμη κατάταση.

Ένα ακόμα άτομο φέρεται να τραυματίστηκε.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι θα υπάρξουν σύντομα επίσημες ανακοινώσεις, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στην περιοχή του περιστατικού.


Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, ένας 52χρονος συνελήφθη.

Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον εξέφρασε την ανησυχία του για το συμβάν, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον σύζυγο και τα δύο παιδιά της Τζο Κοξ.

«Παγώνει» για μία ημέρα η καμπάνια για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, μετά την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής.

«Αναστέλλουμε την εκστρατεία για σήμερα. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην Τζο Κοξ και την οικογένειά της» ανέφερε στο Twitter η εκστρατεία Stronger In. 
 in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
16-6-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ MARFIN?
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ 300.000 ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝΕ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΛΕΦΤΟΠΡΟΔΟΤΑΡΑΔΩΝ (ΤΡΕΜΗ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΤΛ...) ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΝΟΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ (ΜΗ) ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΑΓΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ, "ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ" ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΟΝΟΜΩΝ.
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ "FOLLOW THE MONEY".
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ, ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ.
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΤΛ)ΑΝ ΗΤΑΝ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ.
ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥΣ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΘΕΛ".