Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ

Τόσο τα κριτήρια, όσο και οι διαδικασίες της αξιολόγησης των διοικήσεων των τραπεζών «ήταν αποτέλεσμα επιβολής» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Αυγή και αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση ήδη εργάζεται για την αλλαγή των διοικήσεων τους.

Περιγράφει τη μεταβατική περίοδο από την άσκηση διακυβέρνησης με «ορίζοντα ημέρας, εβδομάδας, μήνα», στον ευρύ ορίζοντα, υπογραμμίζοντας ότι τη δυναντότητα αυτή δεν τη χάρισε κανείς στην κυβέρνηση, αλλά την κατέκτησε «διότι ο λαός, παρά τα εύλογα ερωτήματα και τις ανησυχίες του, έδειξε κατανόηση και υπομονή».


«Αρχίζουμε να διαθέτουμε και ουσιαστικές δυναντότητες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, λέει ο κ. Δραγασάκης και τονίζει πως πλέον «έχουμε μπει σε φάση σχετικής σταθεροποίησης ή και μικρής βελτίωσης σε κάποια από τα προβλήματα.

Σ ερώτηση αν αυτή η «σχετική σταθεροποίηση» θα μπορούσε να ανατραπεί ή να υπονομευθεί από τη στάση διαπλεκόμενων συμφερόντων ή δυνάμεων της αντιπολίτευσης, απαντά: «Αυτό το επεδίωξαν με τη στρατηγική της αριστερής παρένθεσης, αλλά απέτυχαν σε όλες τις παραλλαγές της». IN.GR 

ΠΡΕΖΑ TV
5-6-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: