Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2016

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΠΥΡΣΟΣ SECURITY»

Κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 3 Ιούνη, στις 11 π.μ., οι εργαζόμενοι της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης «Πυρσός Security», έχοντας στο πλευρό τους τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, αντιδρώντας στην προοπτική της ανεργίας μετά το κλείσιμο που ανακοίνωσε η εργοδοσία την Τρίτη 31 Μάη.

Παράλληλα, στις 7 μ.μ. της Παρασκευής 3 Ιούνη θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη στα γραφεία του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας προκειμένου να καθορίσουν τα περαιτέρω αγωνιστικά τους βήματα.


Οι αποφάσεις ελήφθησαν από τους εργαζόμενους της εταιρείας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 1η Ιούνη το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, που έγινε ύστερα από κάλεσμα του Συνδέσμου. Επίσης, κατά την διάρκεια της σύσκεψης συγκροτήθηκε επιτροπή αγώνα των εργαζομένων.

Οι πάνω από 400 εργαζόμενοι της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης «Πυρσός Security» πανελλαδικά, διεκδικούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων πλέον των τριών μηνών που τους οφείλονται για όλους τους εργαζόμενους. Να υπάρχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων από την στιγμή της αναστολής της λειτουργίας της εταιρείας, καθώς και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους.

LEFT.GR


ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: