Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: 'ΚΑΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ' Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Στη σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται ότι είχε στην κατοχή του μαχαίρι πέντε εκατοστών ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στην αίθουσα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής προχώρησαν οι αρχές. Όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση και ενώ αναμενόταν η κατάθεση της αδελφής του Γ. Ρουπακιά, η σύλληψη έγινε πριν την είσοδο στο ακροατήριο. "Θα θέλαμε να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχει αυτό το πρόσωπο, διότι έχουμε πληροφορίες σε ποιο μπλογκ ανήκει, διότι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά" ανέφερε στο δικαστήριο ο συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. "Δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν αλλά όλα σταμάτησαν εκτός αίθουσας, δεν μπορεί σας δώσει πληροφορίες παραπάνω για αυτό το δικαστήριο. Το περιστατικό έγινε εκτός ακροατηρίου" απάντησε η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη.

"Σύμπτωση"
Κατά την κατάθεσή της η αδελφή του Γ. Ρουπακιά, Χρυσούλα, υποστήριξε ότι "ο αδελφός μου τα αποδίδει όλα στην κακή συγκυρία γεγονότων και συμπτώσεων...". Η μάρτυρας μεταξύ άλλων χαρακτήρισε το Γ. Ρουπακιά ως "ήρεμο άνθρωπο και μη επιθετικό" και πρόσθεσε ότι η νύφη της της είχε πει πως ο Γ. Ρουπακιάς έφυγε εκείνο το βράδυ από το σπίτι και εκείνη της ανέφερε τα εξής "διότι του τηλεφώνησε ο Δήμου για να πάει στην Τοπική γιατί καλεί είχε συμβεί".
Ο συνήγορος του Γ. Ρουπακιά της είχε πει μετά το φονικό πως "ο αδελφός μου τσακώθηκε με το παλικάρι και όταν κάποιοι τέσσερα με πέντε άτομα, πήγαν να τον τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο.. .Από το φόβο του πήρε το μαχαιράκι που είχε στο ντουλαπάκι και του έκανε δυο γρατσουνιές. Όπως ήταν σκυμμένος βγαίνοντας από το αυτοκίνητο έκανε με το χέρι του έτσι και του έκανε δυο γρατσουνιές στην κοιλιά. Ήταν σκυμμένος δεν έβλεπε  που χτυπάει...". 
Αντωνία Ξυνού 
http://news247.gr/

ΠΡΕΖΑ TV 
15-7-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mα χωρις καμια υπερβολη....ακριβως ετσι,και κυριως η κλιση που πηρε με το σωμα της,για να περιγραψει, την ας πουμε χειρνομια στα τυφλα του Ρουπακια!! Αν για το ακροατηριο ,φτανουν καποιες στιγμες που με αυτα που ακουει ,πνιγεται ,ολοι μπορουμε να καταλαβουμε για την μανα εκεινη ,που ακουει καθε μερα ,την περιγραφη του μαχαιρωματος του παιδιους της.....εε μαρτυριο!!!Πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε ,πως το κομβικο σημειο ειναι η αποδειξη, του οτι ειναι εγκληματικη οργανωση ,διοτι και οι ιδιοι τον εχουν αναλωσιμο τον Ρουπακια!! Οχι προς θεου το οτι δεν πρεπει να καταδικασθει,μα ολοι ξερουμε την πορεια της αποφασης!! Το να χαρακτηρισθει''εγκληματικη οργανωση'' ....εκει ολα αλλαζουν.Και να παρει και μεγαλη δημοσιοτητα ως δικη,γιατι απο τον Σεπτεμβριο τα πραγματα θα γινουν πιο δυσκολα. Ηδη φλερταρουν παλιν με την εκδικαση της υποθεσης στον Κορυδαλλο !!