Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2016

8 ΣΤΟΥΣ 10 ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΩ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας νομιμοποίησης των τηλεοπτικών σταθμών απαιτεί η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών...
... η οποία μάλιστα πιστεύει ότι η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών άργησε 27 ολόκληρα χρόνια γιατί συντηρούνταν το τρίγωνο το διαπλοκής, σύμφωνα με έρευνα της Bridging Europe .
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, οι επτά στους δέκα ερωτηθέντες αποδίδουν την απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων στη βούλησή τους να συντηρούν το τρίγωνο της διαπλοκής «κανάλια-τράπεζες-πολιτικοί», ενώ το 86% χαρακτηρίζει πέραν των προσδοκιών το τίμημα που συγκεντρώθηκε για τα δημόσια ταμεία.




Στο ερώτημα εάν υπάρχει συμφωνία με τη διαδικασία δημοπράτησης των αδειών που επέλεξε η κυβέρνηση, το 52% απαντά θετικά, το 26% αρνητικά και το 21% λέει «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ». Ως προς το συνολικό τίμημα που θα καταβάλουν οι καναλάρχες, το 86% δηλώνει ότι είναι «πολύ παραπάνω απ' όσα υπολόγιζα», το 10% «περίπου όσα υπολόγιζα» και το 4% «λιγότερα απ' όσα υπολόγιζα». 
Επιπλέον, οι ερωτηθέντες δηλώνουν πως τάσσονται με τη θέση της κυβέρνησης σε ό, τι αφορά στο αδιάβλητο της διαδικασίας που απέφερε 246 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία σε ποσοστό 51%, ενώ το 29% κρίνει πως έμοιαζε με μια διαδικασία τζόγου όπως κατήγγειλε κατ' επανάληψη η Νέα Δημοκρατία. Το 20% των ερωτηθέντων δεν θέλησε να πάρει θέση στην εν λόγω ερώτηση.
ΤΟ ΧΩΝΙ
ΠΡΕΖΑ TV
10-9-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: