Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΣΚΑΪ-ALPHA

Αυστηρή τοποθέτηση, με αποδέκτη τα κανάλια και τη στάση τους απέναντι στο ΣΤΕ και τις επικείμενες διαδικασίες που αφορούν την κρίση των ασφαλιστικών μέτρων, έκανε ο Πρόεδρός του Νίκος Σακελλαρίου.

Ο Πρόεδρος του ΣτΕ χαρακτήρισε λάθος τη συμπεριφορά καναλιών τα οποία εκμεταλλεύονται τη δεσπόζουσα θέση στην ενημέρωση για να προεξοφλήσουν τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου ή για να τις προκαλέσουν. "Οι δικαστές δεν φοβούνται και δεν τρομοκρατούνται" είπε χαρακτηριστικά.


Ενδιαφέρουσα πάντως ήταν η εξέλιξη της παραίτησης του ΣΚΑΪ από τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ALPHA και αντίστροφα. Ο δικηγόρος του Δημοσίου Γιάννης Ματζουράνης σχολίασε με νόημα την εξέλιξη ως "ειδύλλιο που εύχομαι να οδηγήσει και ει γάμου κοινωνίαν". Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις φήμες περί συνένωσης των δύο καναλιών μετά από συμφωνία των ιδιοκτητών, πράγμα που ωστόσο διέψευσαν οι δύο πλευρές. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε μεταφέρει την πληροφορία για συνάντηση Αλαφούζου και Κοντομηνά, αλλά και οι δύο προχώρησαν σε διάψευση που όμως φαίνεται να διαψεύδεται από τις εξελίξεις. http://www.koutipandoras.gr/ 
ΠΡΕΖΑ TV
17-9-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: