Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016

ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ - ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ

Μιλώντας σε εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης ο προκαθήμενος της κυπριακής εκκλησίας δήλωσε την πρόθεσή του να δημιουργήσει νηπιαγωγεία και σχολεία για να καταπολεμήσει την ομοφυλοφιλία.
"Το αφύσικο πιο εύκολα το υπερπηδάς και όμως έχουμε καταξιωμένους κληρικούς που έζησαν μία όμορφη πνευματική ζωή", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως η Εκκλησία του Κύπρου προσανατολίζεται στην δημιουργία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, με στόχο την ορθή κατεύθυνση των παιδιών.
Έτσι, επισήμανε πως μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχουν ετοιμαστεί 10 νηπιαγωγεία, ενώ μέσα σε δυο χρόνια να δημιουργηθούν δυο δημοτικά και μέσα σε έξι χρόνια 2 γυμνάσια και λύκεια, για μια υποδειγματική εκπαίδευση με κατευθύνσεις.
"Θα έχουμε την απαίτηση να βγαίνουν αποκεί σωστοί άνθρωποι ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που θα βοηθήσουν τον τόπο και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση", σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Εύη Κιόρρι
http://news247.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
1-11-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είστε υπέρ των μαθημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού ομοφυλοφιλίας;