Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017

Μπακογιάννη: «Ο Τσίπρας δεν θα "βγάλει" την άνοιξη» - Οντως πιστευει πως θα βγει η ΝΔ;

Πρόωρες εκλογές πριν από το καλοκαίρι του 2018 προέβλεψε η τομεάρχης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. 

«Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα "βγάλει" την ανοιξη» είπε, μιλώντας στον ΣΚΑI, ενώ σημείωσε πως οι πολίτες θα επιλέξουν τη ΝΔ επειδή «είναι σοβαρότερη, έχει σχέδιο και όραμα», σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. 


Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για αλλαγές στο γραφειοκρατικό κράτος και μείωση της φορολογίας, ενώ σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση επισήμανε: «Μακάρι να κλείσει στο τέλος του έτους», αλλά συμπλήρωσε πως η πραγματική οικονομία στενάζει. 

Η τομεάρχης της ΝΔ επισήμανε, ακόμη ότι «ο κ. Τσίπρας είναι ο παραγωγός της γενιάς των 360 ευρώ», ενώ πρόσθεσε πως είναι «ασύμβατες λέξεις επιχειρηματικότητα και σχέδιο».
in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
5-9-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΝΔ
1)ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
2)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
3)ΕΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΡΑΝΕΙ, ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" ΤΥΠΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ (ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΨΥΧΑΡΗ) ΚΑΙ ΤΟ SKAI ΜΕ ΤΗ ΚΟΣΙΩΝΗ.
4)ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΙΣΤΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
5)ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
6) ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ (ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ, ΠΑΝΑΜΑ ΚΤΛ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ. (ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΑ).
7) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟ (ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000.000 ΘΑΛΑΣΟΔΑΝΕΙΑ) ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΑ).
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.