Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2017

Καταδικη του νεοναζι Ηλια Κασιδιαρη για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος

Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος.
Το αδίκημα αφορά σε ομιλία του στον Ασπρόπυργο το 2015, που σύμφωνα με τον εισαγγελέα της έδρας «προέτρεψε ευθέως πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να ασκήσουν βία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας» και η οποία στη συνέχεια ανέβηκε στο διαδίκτυο το 2015. Στην ομιλία αυτή ο Κασιδιάρης μιλά μεταξύ άλλων για «ανθρώπινα σκουπίδια» και για ανυπαρξία κράτους.



Ο Κασιδιάρης, που ήταν παρών στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθεί, αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι προέτρεπε τους πολίτες να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με «νόμιμα μέσα». 

Η ομιλία του στον Ασπρόπυργο...

tvxs.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι μεγάλο αρχίδι για όσους ξέρουν τι παίζει εκεί μέσα έχει την πουστιά στο αίμα του θέλει να φάει τον χοντρό και να γίνει αρχηγός. Είχε φέρει τον μασόνο Γούδη και έκανε μάγκα και μεγάλο τον Κουκούτση που τους την έκανε μετά από πιέσεις Μιχαλολιάκου,έφτιαχνε την κλίκα του μέσα για να τον ρίξει. Έχει και τον ξάδερφο του τον χρυσαυγίτη Μιχάλη Τσακίρη ο οποίος ειναι ο διαχειριστής του blog fyletika και του στέλνουν φώτο τα χαζά τα αυγουλάκια να τους λέει αν είναι υπεράριοι έλληνες και αυτός τους έχει όλους φακελωμένους και πέρνει και ip όπου και οταν μπορεί.