Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017

Εισαγγελικό οχι για την αποφυλακιση της Ηριαννας και του Περικλη #free_Irianna

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;
-ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ Η ΗΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Να μείνει στη φυλακή η Ηριάννα ζητά ο εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών. Κατά την πρότασή του ο εισαγγελέας ανέφερε πως "δεν αποδείχθηκε ουδέν θεμελιωτικό γεγονός που να δικαιολογεί την αιτούμενη αναστολή".
"Το ζήτημα της ανεπανόρθωτης βλάβης δεν απεδείχθη.  Η δυνατότητα παράτασης της διδακτορικής διατριβής είναι υπέρβαση δυσχέρειας αλλά όχι υπέρμετρη ή ανεπανόρθωτη βλάβη, εφόσον μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία παράταση στο μέλλον" είπε ο εισαγγελέας για την 29χρονη Ηριάννα και πρόσθεσε πως η νέας αίτηση έπρεπε να στηρίζεται επί νέων γεγονότων: "Είναι προϋπόθεση αυτό αλλιώς δεν καθίσταται αναγκαία να επιζητηθεί η παραδοχή μιας άλλης αιτήσεως".

Όσο για την τοποθέτηση της Ηριάννας ότι είναι αθώα για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ο εισαγγελικός λειτουργός είπε: "Ούτε ο προβληματισμός της υπεράσπισης και της ιδίας ότι έχει ως κεκτημένο το τεκμήριο της αθωότητας ευσταθεί, αφού αυτό κάμπτεται όταν εκδοθεί πρωτόδικη απόφαση". Αντωνία Ξυνού news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: