Σάββατο, Απριλίου 05, 2008

ΝΤΟΠΑ,ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ:ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ....ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΤΟΠΑ....

Ποιοι ηταν αυτοι οι δυο τσογλαναραδες,
οι οποιοι βρεθηκαν καθαροι;;;

Ποια ηταν αυτα τα δυο καθαρματα
της Ελλληνικης Εθνικης Ομαδας Αρσης Βαρων,
που δεν καταδεχτηκαν να παρουν αναβολικα,
ωστε να κανουν υπεριφανους τους Εληναραδες,
και μετα να βγουμε στο Συνταγμα να πανηγυρισουμε,
τσακιζοντας στο ξυλο
οποιον αλλοδαπο βρουμε μπροστα μας;;;

Σαν δεν οι καργιολιδες,
που συνεχιζουν να πιστευουν οτι στον πρωταθλητισμο,
υπαρχουν ακομη,ηθικοι κανονες και αξιες...

Διοτι,αλλο σημαινει οτι αθλουμαι
για να τα εχω καλα με τον εαυτο μου
και αλλο...αθλουμαι για να εξασφαλισω
χορηγους και κοινοτικα πακετα....

Και στον πρωταθλητισμο,η ντοπα ειναι αγραφος νομος...
ακομη και για τους αθλητες της Παρολυμπιαδας....

ΠΡΕΖΑ TV
5-4-2008

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου σου το πα
πως της δόξας η ντόπα
η πρώτη
φωτοβολίδες και κρότοι!

ntelhs.... είπε...

ΠΡΕΖΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ Κ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ...
ΓΙΝΕΤΑΙ???ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΜΙΑ ΣΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ...ΕΛΕΟΣ...

wert01gf είπε...

Με την ντόπα ως τα χείλη, παν' οι πρωταθλητές μας μπροστά!

Ανώνυμος είπε...

κάτσε κάτω απο τη ΝΤΟΠΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

basika to 11/13 ofeiletai sto oti oi 2/13 htan apontes thn hmera ths efodoy logw traymatismoy. me alla logia kai aytoi xwmenoi htan alla tyxeroi sthn atyxia toys dude

Ανώνυμος είπε...

Preza
δες και αυτό
http://tasxoliamou.blogspot.com/2008/04/blog-post_05.html

Saturnos είπε...

πες τα πια. Το καταλαβαίνει κανείς αυτό το πράγμα για το άγιο αθλητικό ιδεώδες τους;

wert01gf είπε...

Τσίπρας: "Το μεγαλύτερο σοκ από την υπόθεση είναι ότι το ντόπινγκ δεν αφορά μόνο τον αθλητισμό των μεγάλων επιδόσεων, αλλά και παιδιά 12 ή 13 ετών που βγαίνουν τώρα στον αθλητισμό"

If you tolerate this, your children will be next

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Η ντόπα ήταν, είναι και θα είναι μέρος του σύχρονου πρωταθλητισμού...Το δυσάρεστο της υπόθεσης θα ήταν να είχαμε και κάποιο θύμα απο υπερβολική κατανάλωση τέτοιου είδους χαπιών. Ευτχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο, τουλάχιστον στην Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Ε.... κατα λάθος οι δυο δεν πήραν ντοπα από ότι φαινεται τελικά

"Από ολόκληρη την εθνική δεν πιάστηκαν ντοπέ μόνον οι Νίκος Κουρτίδης, Τάσος Τριανταφύλλου. Ο πρώτος είχε πάρει άδεια και είχε μεταβεί στην ιδιαίτερή του πατρίδα και ο δεύτερος είχε βγει για μερικές ημέρες εκτός προπονήσεων. Δεν ήταν επομένως παρόντες στον Αγιο Κοσμά όταν έγινε ο έλεγχος από τους «ιπτάμενους γιατρούς» της WADA."

Xpapathan είπε...

Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο.Καλά τόσο ηλίθιοι είναι;Υποτίθεται ότι πήγαν εκεί για να μας κάνουν περήφανους .Ούτως ή άλλως θα αποκαλύπτονταν κάποια στιγμή αυτό.Τώρα χαίρονται για αυτό που έγινε;Εξευτέλισαν τη χώρα μας περισσότερο από το να μην έπαιρναν μετάλλιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑ είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΤΟΠΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΙΖ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΤΟΠΑ ΜΕ
www.politikobla-bla.blogspot.com

..για να ξερουμε ποιοι ειμαστε οχι ποιοι θελουν ειμαστε

cobden είπε...

Μετά την υπόθεση Κεντέρη-Θάνου,και αυτή η υπόθεση αποκαλύπτει πόσο σάπιο ήταν όλο το σύστημα ανάδειξης πρωταθλητών στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια!Και σε άλλες χώρες, υπάρχουν κρούσματα ντόπινγκ, αλλά εδώ, μου φαίνεται πως είχε στηθεί ένα κρατικά σχεδιασμένο σύστημα ντόπας, ανατολικογερμανικού τύπου!

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρηηη... και πολλα λεφτα δίνουν οι χορηγοι!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Κάτσε κάτω απο την..σύριγγα..

ATHENA είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΘΟΔΩΡΑ13 ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ.

ΥΓ. ΠΡΕΖΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΕΧΝΗ", ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

Theodore είπε...

Με ολο το σεβασμο, γιατι φιλε μου, τσιμπας με τις μαλακιες που σου σερβιρουν τα διαφορα δημοσιογραφικα παπαγαλακια, που κονομανε απο τη δικη σου αθωοτητα;
Γιατι θελεις να σε κανουν υπερηφανο οι καθε λογης δυστυχισμενοι ανθρωποι, που ηλθαν απο το πουθενα, και εγιναν "Ελληνες", για να κανουν εσενα, υπερηφανο;
Δεν εχεις τιποτα παιδακια δικα σου, να ασχοληθεις μαζι τους, να τα πας σε κανα Μουσειο σε καμμια συναυλια ν ανοιξουν τα ματια τους, αλλα τους σερβιρεις ο,τι ηλιθιο πλασσαρεται σαν "Εθνικο";
Απαιτησε λοιπον να σταματησουν να δινουν τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτα απο δω κι απο κει, και παιιτησε να γινου Σχολεια και Νοσοκομεια για σενα και για τα παιδια σου και αφησε τις περηφανειες.
Ο Χιτλερ ηταν εκεινος που τα χρησιμοποιησε αυτα στο φουλ, αλλα και η Ανατολ. Γερμανια. Και ειδες την καταντια τους.
(Και κατι τελευταιο. Εχετε δει, πως εχει καταντησει, μια παλια αθλητρια πολυ γνωστη απο την αυξητικη ορμονη που επαιρνε;
Εχει μακρυνει η μουρη της και ειναι σα ζομπι.(Ξερετε για ποια λεω).

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ Τ ΑΥΓΑ


ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ ΑΡΣΗΣ ΑΡΧΙΔΙΩΝ


ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ

ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΛΑΚΙ Α ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΤΡΩΝΕ

Don't tell mama είπε...

Ένα λάθος κάνεις μόνο. Δεν είναι θέμα των αθλητών, δεν ντοπάρονται για να βρουν χορηγούς. Οι 9 στους 10 δεν νομίζω ότι έχουν το μυαλό ή την παιδεία να καταλάβουν τι τους βάζουν να κάνουν. Το θέμα είναι των ομοσπονδιών, των προέδρων τους και των προπονητών. Αυτοί θέλουν το πακέτο. Το πακέτο χρειάζεται επιτυχίες, οι επιτυχίες ντόπα και πάει κλαίγοντας. Και φυσικά τώρα όλοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, νομάρχες έμειναν μ'ανοιχτό το στόμα. Κανείς δεν ξέρει τίποτα.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μου -όχι βέβαιη- οι 2-3 ήταν τραυματίες και την ώρα της "επίθεσης" των γιατρών έλλειπαν από το προπονητήριο.

Theodore είπε...

Eγω τογραψα ξανα, αλλα το γραφω παλι.
Η αιτια, εισαστε εσεις, που ψοφατε για σημαιες και για εθνικους υμνους και δεν εχετε εμπιστοσυνη στον εαυτο σας και στην οικογενεια σας, οτι μπορει να σας καλυψει συναισθηματικα.
Χεστε τους ολους, να δεις πως ξεβρακωνεται το συστημα εν ριπη οφθαλμου.
Ο Χιτλερ και οι Ανατολικογερμανοι, ηταν οι πρωτοι σ αυτου του ειδους τις φιεστες για πολιτικους λογους.Για να ηρεμουν τις μαζες. Με λαλα και με μεταλλια.
Αν λοιπον ζηλεψαμε τα επιτευγματα τους, ας συνεχισουμε να ασχολουμεθα με το σπορ.
(Σημερα, ειρησθω εν παροδω), ακουσα απο καποιο αθλητικοτετοιο, οτι στην Ιταλια, που πιασανε στο ποδοσφαιρο ανβολικα και επεσαν κεφαλια βεβαια, γιατι εκει ειναι κρατος και οχι μπουρδελο, το πρωταθλημα ηρεμησε και επεσαν οι ομαδες απο το επιπεδο που ειχαν πριν απο το σκανδαλο.
Επεσαν γιατι πρωτα ηταν ντοπε ολοι.
Εσεις ομως, αν σας εβαζαν να διαλεξετε μεταξυ της συνεχους νικης της ομαδας "σας", που θα γινεται με ντοπιν και της μετριας αποδοσεως της λογω ελλειψεως ντοπιν,βαλτε το χερι στην καρδια και πειτε μου παρακαλω, τι θα θελατε;
Εκει ειναι ολο το ζουμι. Ολα τα αλλα ειναι παπαριες.

spyros1000 είπε...

o αΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΗΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΤΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ......
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

wert01gf είπε...

Άλλο καθαρός αθλητισμός και άλλο πρωταθλητισμός. Οφείλουμε να τα διαχωρίζουμε. Χωρίς ντόπες στον πρωταθλητισμό, δε θα βλέπαμε δύο φορές το χρόνο παγκόσμια ρεκόρ, σε ολυμπιακά αθλήματα.Δε θα υπήρχε το γρήγορο και σκληρό μπάσκετ και ποδόσφαιρο που βλέπουμε στις μέρες μας (πόσο μάλλον θεαματικά). Δε θα υπήρχαν οι υπεραθλητές του πένταθλου, της κολύμβησης και τόσων άλλων. Με απλή συνεπαγωγή, δε θα υπήρχαν διαφημίσεις. Δε θα πουλούσαν οι ομάδες φανέλες, δε θα πήγαινε ο κόσμος στο γήπεδο, δε θα κάλυπτε η τηλεόραση τόσους αγώνες. Όλα στο βωμό του χρήματος.

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα 7 Απριλίου επίθεση με sms στον ΟΤΕ

http://deilogos.wordpress.com/2008/04/06/otesms/

Ανώνυμος είπε...

Eγω παιδια ειλικρινα δεν καταλαβενω γιατι μασαμε με τον ''σαλο'' που προκαλεσαι το ολο ζητημα.
Πιστευω οτι οι αθλητες ειναι ατομα τα οποια αγωνιζονται και δουλευουν σε μεγαλο βαθμο αλλα αμα αυτο δεν εχει αντικρισμα οπως μια διακριση.
Τι να το κανεις??
Δειτε τα πραγματα απο την οπτικη γωνια των αθλητων...ΟΛΟΙ ντοπαρονται και ειδικα στην αρση βαρων γινονται οργια αυτο ειναι πανσιγνωστο!!
Αυτο δεν το κανουν επειδη το θελουν αλλα επειδη ΠΡΕΠΕΙ να επιβιωσουν στο χωρο εργασιας τους, επειδη ενα συστημα τους το εχει επιβαλει...διοτι no διακρισεις no money.
Αμα κανουν σωστα την λαδια τοτε ειναι οι super αθληταραδες και ολοι τους αγαπαμε αμα ομως τους πιασουν τοτε ολοι τους φαιρονται σαν να ειναι βρωμερα σκουλικια...και η τραγικη ειρωνια ειναι πως ΟΛΟΙ το κανουν ΣΕ ΟΛΕΣ τις χωρες και ΟΛΟΙ μας το ξερουμε πως το κανουν.
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΔΕΜΟΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΥΧΑ (ΓΙΑ'ΜΕΝΑ) ΠΡΟΣΩΠΑ...

Theodore είπε...

Κι εσυ γιατι δεχεσαι να ενεβαζεις στα ουρανια, φτιαγμενα παιδακια φτωχα και ταλαιπωρα, για να σου λυσουν το υπαρξιακο σου προβλημα;
Τι τους θες τους υπεραθλητες;Δε σου αρκει να κανεις γυμναστικη μονος σου η σε κανα δημοτικο γυμναστηριο, που ειναι και φτηνα και να νοιωθεις τη χαρα του να γυμναζεσαι;
Δεν ξερεις οτι με τη γυμναστικη, παραγονται ενδορφινες, που ειναι οι φυσικες μορφινες, και αρα νοιωθεις μια ευεξια, που δυσκολα τη νιωθεις αλλοιως;
Γι αυτο, αστους να πανε στο καλο και να δεις οτι ολο αυτο το οικοδομημα θα σωριαστει, αμα εσυ παψεις να τσιμπας.
Αλλα φαινεται, οτι τελικα σε εχουν κανει να τσιμπας ανετα.Εχεις πιαστει στο αγγιστρι της εθνικης υπερηφανειας.

Λιτσάκι είπε...

Μπράβο Πρέζα....
Με έκανες και γέλασα με το χιούμορ σου.
Μα δυστυχώς δεν αλλάζει τπτ.
Σε 5-10 μέρες θα έχει ξεχαστεί το θέμα και όποιοι "δημοσιογράφοι" σήμερα το παίζουν ηθικοί και άμεμτοι θα ασχοληθούν με τον Ζαχόπουλο και τους άλλους της Ελληνικής Πολιτικής (και μή) σκηνής.
Θα ξεχαστεί το θέμα, θα συνεχιστεί η ντόμπα και όλα καλά.

Αυτό, όμως, που δεν μπορώ να δεχθώ όμως με τπτ είναι να 2-3 αθλητές μας να μην εξετάστηκαν. Ανήκουστο!!!
Και αυτό από καθαρή γκαντεμιά έτσι....? Έλειπαν από το γυμναστήριο......σα δεν ντρέπονται!!!
Μα σε αυτήν την χώρα τίποτε δεν γίνεται ολοκλήρωμένα και σωστά????

Timoros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Timoros είπε...

H ντόπα, ο σκύλος ΚΑΙ ΤΟ MINI-BUS