Κυριακή, Απριλίου 06, 2008

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….

Ολοκληρη την Ελληνικη trash
μουσικη σκηνη της Ελλαδας,
εχουν επιστρατευσει οι παραταξεις
των μεγαλων κομματων
στα Πανεπιστημια και στα ΤΕΙ της Ελλαδας,
ώστε να εξασφαλισουν τους απαραιτητοους ψηφους
και να δουν τα ονοματα τους
να φιγουραρουν στις πρωτες θεσεις…

Περα από τη γενικευμενη ματαιοδοξια
των κλασσικων κομματοσκυλων…
για ακομη μια φορα,κανενας δεν κανει λογο
για την παρανομη διακινηση
των προσωπικων δεδομενων των φοιτητων,
όπως διευθυνσεις και τηλεφωνα,
λιστες με τα οποια εχουν
οι μεγαλες παραταξεις και διακινουν
σε διαφημιστικες εταιρειες και όχι μονο.

Και που βρισκουν τα στοιχεια αυτά;;;
Μα και φυσικα…στις γραμματειες του κάθε τμηματος,
οι οποιες τους τα δινουν πανευκολα,
με φτηνα δωρακια,όπως μπουκαλια σε γνωστα μπουζουκομαγαζα,εκδομουλες κτλ…

Και επειδη η κατασταση εχει ξεφυγει
περα από κάθε ελεγχο,
παρακαλουμε ολους τους φοιτητες
οι οποιοι δεχτηκαν sms και τηλεφωνηματα
με ηχογραφημενα μηνυματα και όχι μονο,
να προσφυγουν αμεσα στην Αρχη προστασιας
Προσωπικων Δεδομενων
ή σε καποια αρμοδια αρχη…

Η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ,τι εχουν να πουν
για το σκανδαλο αυτό,το οποιο επαναλαμβανεται
κάθε φορα που εχουμε φοιτητικες εκλογες;;;;


ΠΡΕΖΑ TV
6-4-2008

16 σχόλια:

Διονύσης είπε...

Μπράβο που αναδεικνύεις το θέμα.

Μην ξεχνάμε πάντως ότι τα ίδια κάνουν και οι ΠΚΣ και οι λοιπές αριστερές παρατάξεις που επιστρατεύουν κάθε τόσο τις γνωστές μετριότητες του "έντεχνου" χώρου. Κάτι Μαχαιρίτσες, κάτι Τσακνήδες και κάτι τέτοιοι δηλαδή...

thesikaleon είπε...

sorry gia to spam alla nomizw mas afora olous kai kalo 8a htan na to anevaseis sto blog sou afou exeis polu kosmo ka8e mera

Vaftisan thn psyxopa8eia Texnh!!!!

deite EDW

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΑΠ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΣΜΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΠΑΡΤΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Theodore είπε...

Ναι, αλλα δεν μιλαει κανεις για το μπουρδελο που εχει καταντησει το Πανεπιστημιο.Μου θυμιζει ενα "αρμα", απο μια παλια αποκρια, που ειχα διαβασει οτι ειχε βγει καποτε.
Ηταν ενα καρρο, που εγραφε Πανεπιστημιο, και πανω ηταν ενας φουρνος. Απο τη μια μερια, εριχναν κουτσουρα, ενω απο την αλλη, εβγαζαν τουβλα.
Φαινεται, οτι μας αρεσει να εχει το παιδι μας πτυχιο, εστω και αν δεν αξιζει ουτε το χαρτι, πανω στο οποιο ειναι τυπωμενο.

ntelhs.... είπε...

πρεζα θαρθω στο γιαπι που μενεισ κ θα σε ξεσκισω πουστη...
καταλαβεσ?
γιατι μασ ταχεισ κανει τσουρεκια...

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα μας παιρνουν και τσιμπουκια στα παραβαν για να τους ψηφισουμε

wert01gf είπε...

If you tolerate this, your children will be next

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!++++(ΜΕ 10000 8ΑΥΜΑΣΤΙΚΑ),ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΣ,Η ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΦΥΣΙΚΑ),ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ, Η ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ, Η ΣΟΒΑΡΟ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΥΦΟΣ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ(ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΑΚΡΑΙΟΥ ΠΑΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ..!
"ΦΙΛΕ" ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ, Η ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ (ΑΝΕΤΑ ΚΙΟΛΑΣ)ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ,Η ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΜΗ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΕΛΕΟΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ(ΕΣΕΝΑ,ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ)..ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ....ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ...

Laplace είπε...

THS POUTANAS GINETAI K H KYBERNHSH EXEI THN MARIONETA THS TON TZIGKER NA KANEI POUTANA THN MEGALYTERH ELLHNIKH OMADA GIA NA APOPROSANATOLIZEI TON KOSMO APO TA SOBARA PROBLHMATA!

ANIKANE BARDHNOGIANNH POULA K POULO

palalos είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ.....

Clandestino είπε...

SORRY PREZA ΓΙΑ ΤΟ OFFTOPIC.

Κυριακή 13/4 συγκέντρωση στις 17:00 στο Πεδίον του Άρεως και πορεία στη Λεωφόρο. Φοράμε όλοι μαύρα και απαιτούμε ειρηνικά την απομάκρυνση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η Λεωφόρος των ονείρων μας, να πλημμυρίσει από τις φωνές μας. Διαδώστε το.

Ανώνυμος είπε...

στο facebook μάλιστα η ΠΚΣ, έχει φτιάξει ένα διαφημιστικό για το οποίο λογικά έδωσε κ λεφτα...

η πολιτική τους επικοινωνία τους έχει ξεφύγει για τα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα δες εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=GUViTvyLanY

Ανώνυμος είπε...

Η γνώμη μου είναι να μην πάει κανείς αύριο να ψηφήσει. Αρκετά με τις παρατάξεις των πάρτυ και της αδιαφορίας.

Δεν φταίνε μόνο οι παρατάξεις βέβαια αλλα και οι ίδιοι οι φοιτητές. Ίσως από αδιαφορία, ίσως από την ανάγκη τους να ανήκουν κάπου με το που μπαίνουμε όλοι σε μια σχολή με τον πρώτο άνθρωπο που θα έρθουμε σε επαφή θα είναι με παιδιά από φοιτητικές παραταξεις είτε το θέλουμε είτε όχι.

Μας περιμένουν στις γραμματείες τις σχολής να μας βοηθήσουν να κάνουμε την εγγραφή με αντάλαγμα την δικιά μας υποστήριξη προς το εκάστοτε κόμμα.

Εμείς είμαστε αυτοί που φταίμε και δεν τους λέμε όχι. Στις φοιτητικές παρατάξεις έχουν μαζευτεί άνθρωποι - αιώνιοι φοιτητές που δεν τους έχουν τοποθετήσει εκεί τυχαία. Ξέρουν την δουλεία που τους έχουν αναθέσει να κάνουν και την κάνουν πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια.

Στην ουσία δεν έχω δει καμία φοιτητική παράταξη να "καίγεται" πραγματικά για τα θέματα της σχολής και της παιδείας. Μόνο πάρτυ και ταξιδάκια ξέρουν να διοργανώνουν.

Theodore είπε...

Μα και εστω στοιχειωδως αν ενδιεφεροντο για τις Σχολες, δε θα τις κανανε μπουρδελο καθε φορα που γινονται οι περιφημες εκλογες.
Και στο φιναλε, που ωφελησαν αυτες οι εκλογες; Εγω νοιζω, πουθενα. Μονο αυτους που κανουν τα καμακια ωφελησαν.Ολο και καποιες θεσεις με μισθαρες τσιμπανε, οταν επελθει το πληρωμα του χρονου απο τ αφεντικα τους.
Κι εσεις τα κοροιδα, τα ανεχεστε ολ αυτα και τα υποθαλπετε.
Ο,τι και να παθετε μετα, καλως καμωμενο.
Μονο μην περιμενετε να βελτιωθει η θεση σας μην περιμενετε.Αυτο, ξεχαστε το.
(Και αν θελετε να δειτε τι παει να πει Πανεπιστημιο, πατε καμμια βολτα κατα Ευρωπη μερια, σε κανα καλο Αγγλικο, η Γαλλικο, να δειτε ποσα απιδια πιανει ο σακκος και τι παει να πει σπουδες.
Καθε μερα εξετασεις και διαβασμα μεχρι τελικης πτωσεως. Μη μου πειτε οτι εδω γινονται σπουδες, γιατι θα καγχασω.Ποτε να γινουν οι ερμες, αφου καθε χρονο τα Σχολεια κλεινουν για απειρες βδομαδες;
Αλλα εμας μας αρεσει "να λεμε" οτι σπουδαζουμε, οχι και να το κανουμε κιοολας.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις δέχτηκα την τέταρτη επίσκεψη αυτά τα χρόνια από μια κοπέλα promoter ενός εκδοτικού οίκου. Δεν έκανα καν τον κόπο να της ανοίξω την πόρτα αφού άκουσα ότι έψαχνε μια φοιτήτρια νομικής στον από κάτω όροφο(κατέβηκε κατά λάθος σε άλλο όροφο). Αξίζει να αναφέρω ότι την πρώτη φορά την υποδέχτηκα στο σπίτι μου και αυτό που είχε να μου πει ήταν ότι δήθεν "κέρδισα" μια σειρά βιβλίων σε ένα διαγωνισμό που έκανε το Υπουργείο Παιδείας. Το ποσο όμως θα ήταν 45 ευρώ το μήνα! Ψίχουλα.. Απαιτώ να σταματήσει αυτό το πράγμα.. Δεν γουστάρω να με ψάχνει κάθε τόσο μια άγνωστη στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , γνωρίζοντας τι σπουδάζω, τη διεύθυνση μου κλπ!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!