Τετάρτη, Απριλίου 02, 2008

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ,ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ,ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ...--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Εξώδικο έστειλε ο ΛΑ.Ο.Σ.
κατά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
επειδή σε διημερίδα που διοργανώνει
στις 3-4 Απριλίου χαρακτηρίζουν το κόμμα ακροδεξιό,
απειλώντας για μηνύσεις και αγωγές
αν δεν ανακαλέσουν το χαρακτηρισμό:
«Επιφυλασσόμενοι για τα νόμιμα δικαιώματά μας
να προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη
για να προασπίσουμε την φυσιογνωμία του κόμματός μας,
κατά παντός υπευθύνου που επιχειρεί
τον πολιτικό και κοινωνικό διασυρμό του».


Προφανώς, έτσι αντιλαμβάνεται
την συνταγματικά κατοχυρωμένη ακαδημαϊκή ελευθερία
ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Η τακτική αυτή βέβαια δεν είναι
παρά η αντιγραφή της τακτικής του ακροδεξιού
Λεπέν στη Γαλλία,
που ακολουθεί συστηματικά
και η ελληνική ακροδεξιά.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΛΑΟΣ...

Ενα ακροδεξιο,ολοκληρωτικο κομμα,
το οποιο εχει εισαχθει στη Βουλη,
για να εξηπηρετησει τα συμφεροντα της Δεξιας.

Οποιος προσπαθει να τα βαλει
με το μελλον αυτου του τοπου,
τον πνιγει το παρελθον...


ΠΡΕΖΑ TV
2-4-2008


(πηγες:Στα τσακίδια,athens indymedia)

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

asxeto, tria xronia porwnomai me pitsiriko twra akoyw thn ekpomph ti fwnh kai nazi einai ayto, eleos kai aytos aderfh re poysth

Ανώνυμος είπε...

ma twra apto pamak perimenete na einai dhmokrates? me 70% foithtwn/ka8hghtwn na einai neodhmokrates perimenete antikeimenikothta?

Ανώνυμος είπε...

μα δεν έχουν φαντασία η άνθρωποι. θα μπορούσαν να το αποκαλέσουν ακρονεοδημοκρατικό και να γλυτώσουν την φασαρία.

wert01gf είπε...

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές..
Διαβάστε κι εδώ

Clandestino είπε...

Οι άνθρωποι είναι κομπλεξικοί. Σε αντίστοιχη εκδήλωση στο Πάντειο, που μιλούσε και πάλι η κυρία Γεωργιάδου, τα ίδια έκαναν. Όλο διέκοπταν και διαμαρτύρονταν. Τι να πεις;

Sourotiri είπε...

Preza, απλα να σε διορθωσω, ειναι πανεπιστημιο μακεδονιας, με ς στο τελος.

Οσον αφορα στην ουσια... Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ;)

Ανώνυμος είπε...

katse saras sti poutsa tis 8RYLARAS emeis madriti k seis apo to apiti.....Ultras gate 7_stand up against police brutality

Swell είπε...

Περί ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Puppet_Master είπε...

ministe me ministe me

palalos είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, Η΄ΤΡΕΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ, Η΄ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ....
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η ακαδημαϊκή ελευθερία ισχύει για την επιστήμη. όταν οι καθηγητές δεν μιλούν ως επιστήμονες αλλά ως πολιτικοί, για να υποστηρίξουν τον μισθουλάκο τους λιβανίζοοντας το κόμμα που τους στηρίζει, τόυε και δίκαιο και θεμιτό είναι ο κάθε προβληθείς να αμύνεται με κάθε νόμιμο μέσο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-grammes.gr/2002/10/akrodexia2.htm

Jim.Hellas είπε...

Όχι... ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ! Θα είναι καλό για όλους μας γιατί:

1) το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα έχει τα φράγκα να πάρει έναν καλό δικηγόρο
2) υπάρχει ελπίδα να αθωωθεί το πανεπιστήμιο και έτσι να δημιουργηθεί προηγούμενο, το οποίο θα βάλει φρένο στον ελληνικό λεπενισμό. Ας μην ξεχνάμε το κουμπαριλίκι(!!!) μεταξύ Λεπέν και... Βορίδη (νομίζω δηλαδή ότι αυτός έχει κουμπαριλίκια με τον Λεπέν, αν είναι άλλος, παρακαλώ διορθώστε με)

Urfurslaag είπε...

Φασίστες όνομα και πράμα... άμα σου λέω ότι το έχουν χέσει τελείως τον τελευταίο καιρο...

Ανώνυμος είπε...

APERGOSPASTIS.PBLOGS.GR

Το πόσο ΣΑΠΙΟΙ και ανυπόφοροι έχουν γίνει πλέον οι ‘’λειτουργοί’’ αυτού του κράτους φάνηκε για άλλη μια φορά με αφορμή το θέμα της αύξησης των διοδίων.

Στα καλά καθούμενα και με λογική λήσταρχου ή στην καλύτερη βλαμμένου που πιστεύει ότι τα λεφτά τα γεννάει ο κόσμος ή τα κόβει από τον τοίχο ΑΥΞΗΣΑΝ την τιμή των διοδίων σε σημείο όπου τα διόδια στην Τραγάνα Φθιώτιδας από 2 ευρώ (για τα αυτοκίνητα) αυξήθηκε στα 2,75!

ΡΕ ΚΑΡΑΚΑΡΙΟΛΙΑ που αυξήσατε τις τιμές θυμάστε καθόλου την ισοτιμία ευρώ-δραχμής; 2,75 ευρώ είναι τουλάχιστον 930 δραχμές! Με 930 δραχμές ρε μουνόπανα ΚΑΠΟΤΕ μπορούσες να περάσεις και την μέρα.

Κάποιος Νεοδημοκράτης που βλέπει καλοπροαίρετα το έργο της Ν.Δ θα με πεί λαϊκιστή.

ΟΚ! Εγώ να δεχτώ ότι η αύξηση των διοδίων έχει κάποια αιτία. Αν και δεν το δικαιολογούν ΓΙΑΤΙ αυξήθηκαν ας ψάξουμε για πιθανές αιτίες:

Ας πούμε ότι κάνουν αυξήσεις στους υπαλλήλους στα διόδια.
ΑΚΥΡΟ! Αυτό ακούγεται και ΑΣΤΕΙΟ. Δεν νομίζω ότι θα δώσουν έστω ΕΝΑ ευρώ παραπάνω και δεν νομίζω από την στιγμή που ΠΗΔΑΝΕ όλους τους υπόλοιπους να χαριστούν στους υπαλλήλους των διοδίων.

Ας πούμε τουλάχιστον ότι αυτά τα χρήματα που πάνε στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας πάνε για τον σκοπό τους, δηλαδή για καλυτέρευση και κατασκευή νέων δρόμων.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. Γιατί αν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τα χρήματα πήγαιναν για τον σκοπό που δίνονται θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι δρόμοι να είναι σαν την Αττική Οδό. Αντίθετα είναι τόσο άθλιοι ΟΣΟ και οι εμπνευστές της αύξησης των διοδίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Αλλά αυτά πρέπει να τα ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο Έλληνας και την ώρα της κάλπης. Γιατί όσο θα συνεχίζει να πριμοδοτεί με την ψήφο του αυτούς τους ΑΘΛΙΟΥΣ, ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ. Θα τον αρμέγουν οικονομικά για να φουσκώνουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς οι διάφοροι ‘’υπεύθυνοι’’ και ο Έλληνας θα κάθεται στην γωνία και θα ξερογλείφεται βλέποντας την πλουσιοπάροχη και lifestyle ζωή που θα κάνουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΤΣΑΡΚΝΙΑ!
ΚΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ "ΕΚΛΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ! ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

http://athensfront.blogspot.com

GEORGE είπε...

ΛΑικος Ορθοδοξος Σωβινισμος

Ανώνυμος είπε...

ακόμη δεν το χωνάψατε ότι το ΛΑΟΣ μπήκε στην Βουλή;

δεν πειράζει, πιείτε μια σόδα για αρχή...

momfi-gr@hotmail.com είπε...

momfi-gr:
To en logw zhthma poy sxoliazete mporei na exetastei apo 2 plevres.
1: Ean yparxei h anagkh sthn en logw dihmerida na onomasoun to komma tou LA.O.S me vash to politiko nohto "diasthma" pou xrhsimopoioume gia logous diaxorismou ton politikwn thesewn kai apopsewn twn kommatwn, tote den vrhskw ton logo na proklhthei kanenos eidous diamarthria.
2: Ean omws xarakthrizetai to komma sth politikh afth meria ths akras dexias gia na thygei kai na apaxiwthei me vash twn politikwn thesewn kai apopsewn tou, tote den to vrhskw idiaitera kompso. Oxi mono gia thn en logw dihmerida, alla genikws den vohthoun oi xarakthrismoi kai h propaganda se kamia prospatheia gonimhs politikhs topothethshs.

Ανώνυμος είπε...

Ολος ο κοσμος το'χει τουμπανο και ο ΣΥΝ φανερο καμαρι οτι παρολο το 5% ψιλοελεγχει τα Πανεπιστημια ειδικα τους ανεκδιηγητους καθηγητες σαν την ρεπουση με οργανα τις αριστεριστικες ομαδουλες. Τωρα το πως διοριστικαν ας ρωτηθει ο σημιτης. Επι της ουσιας πιστευω οτι θα χαρακτηρισουν και τον τΣΥΡΙΖΑ ως κρυπτοσκοπιανο, κρατικοδιαιτο τεμπελχαναδικο τηλεσυνδικαλιστικο, αλαβανο-ουτσεκαδικο, ακροαριστερο'μαοικο'πολ ποτ, τρεντυ-τσιπρα, κουκουλοφορικο, καναπε του Εκαλη-κλαμπ και πολλα αλλα τετοια χαριτωμενα, αρα πατσι με το ακροδεξιο ΛΑΟΣ. Χα-χα!! 'Ενα ονειρο τρελο, ονειρο απατηλο..'

Ανώνυμος είπε...

TEΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ.......

την πατησαμε για τα καλα!