Τρίτη, Ιουλίου 29, 2008

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70.000 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ...ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ-ΠΡΟΚΟΠΗ;;;

Και ενω ο Προκοπης Παυλοπουλος
ειχε δηλωσει σε συνεντευξη του
στο προηγουμενο τευχος του Y-Magazine
που κυκλοφορει στη Θεσσαλονικη,
οτι φετος ο κρατος μηχανισμος
και το πυροσβεστικο σωμα ειναι ετοιμο
να αντιμετπισει με μεγαλυτερη συνεπεια
τις φωτιες του καλοκαιριου...

90 οχηματα σαπιζουν στα τελωνεια
600 ατομα λιγοτερο προσωπικο
σε σχεση με περισυ

1 αεροσκαφος μειον
200 απο τα οχηματα που διαθετει
η προσβεστικη ειναι ανω των 20 ετων
και περιπου 500 ειναι ανω των 10 ετων...

ενω τελος βαζουν τους πυροσβεστες
να υπογραφουν οτι περνουν την ευθυνη
για τη μεταφορα τους στα πυρινα μετοπα,
με τα σαραβαλα του Ελληνικο Στρατου.

Ανεπροκοπε-Προκοπη Παυλοπουλε,
τι εχεις να μας πεις για ολα αυτα;;;


ΠΡΕΖΑ TV
29-7-2008

5 σχόλια:

... είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
samurai είπε...

γιατι αν τον ελεγαν σοφρωνη θα ηταν σοφρων;
η μηπως αν τον λεγανε ωστη θα μας εσωζε;
το καλυτετο που εχει να κανει ειναι να το αλλαξει το ονομα σε λελος ή φιφης

Ανώνυμος είπε...

aytoi pou kaikane psifizoun nea dimokratia
pasok
kke
sinaspismo
laos
kai kathe kiriaki pane kai proskinane ton ioudoevreoxristianiko theo
einai aksioi ths moiras toys.
erxonte xeirotera gia daytous.
kanenas iktos
ante geiaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

to poioi mas kaive to kseroume tosa xrovia. opws kseroume oti ka8e kalokairi 8a exoume fwties k n ekastwte avtipoliteusn ep'eukairias 8a wruetai. 8eatrivismoi tou kerata. meta eivai oi bombistikes epi8eseis, oi poreies tns poutsas n katastrofn tou polutexveiou k twv gurw magaziwv ka8ws k to kapsimo efnmeridwv k bibliopwleiwv. a! mnv ksexasoume k tous tromokrates agwvistes tns poutsas.
tosa xrovia to idio paramu8i dev to ma8ate? re ksupvate re, eivai pagia taktikn twv kommatwv n dnmiourgia xaous k n spora kivduvologias. mnv ksexvame poso epituxnmeva to efnrmosav oi sosialodnmokrates stn germavia tou mesopolemou. alla kapoioi sav zwa ksexvouv k pave k psnfizouv tous knfnves k tous mizadorous.
twra sxetika me tis papares peri ioudaioxristivismou eleos. tn bare8nkame tnv karamela k tnv ebraiofobia. re zwa o xristiavismos dev eivai n 8rnskeia twv ebraiwv. oi ebraioi exouv tov ioudaismo tous pou tous boleuei. k to kokkivo pavi tous eivai n metafrasn tns palaias dia8nkns sta ellnvika. vai autns pou brizete. k mn mou peite peri ellnvikns 8rnskeias giati pali makra eiste vuxtwmevoi. oi arxaioi ellnves ntav eksupvoteroi apo tous sugxrovous k eidav oti to dwdeka8eo ba8mndov me tnv epafn me tous gurw laous 8a ekfulizotav k 8a epauksavotav avapotrepta. etsi apodextnkav 8eotntes allwv lawv px, isida k osirn, astartn, kubeln klp. to faivomevo ayto ovomazetai 8rnskeutikos sugkritismos. basei autou loipov eixav to agalma tou agvwstou 8eou stnv a8nva gia va kaluptouv etsi ka8e eisagomevn 8eotnta efosov eixe teleiwsei n evtopia katavalwsn. etsi egkolpwsav to xristiavismo k dev tous evoiaze n proeleusn tou xristou giati edivav basn stn didaskalia tou. opote oi ellnves tov proskuvave apo polu palia k dev eivai veo frouto.
goustarete va brisete tous ebraious? kavteto swsta. wruovtai k koptovtai gia to olokautoma k snmera ta kataferav k o oros parapempei saytous otav xrnsimopoieitai. fusika ta alla 6 ekatomuria vekroi sta stratopeda pou dev ntav ebraioi para8ewrouvtai. k dev ftavei ayto, ftiaksav k teixos nlektroforo kata ta protupa twv stratopedwv sugkevtrwsns k kavouv auto pou katngorousav ws snmera. ayta eivai snmeia k terata pou prepei va memfestai. epipleov av eiste toso avtiebraioi tote dev 8a prepei va dexestai tipote ebraiko opws o marx, o freud, o adler, o yung ktl.
to fasismo pou kubervaei sto mualo sas va riksete k tote uparxei elpis...

Ταχυδρόμος! είπε...

Καλημέρα σε όλους. Έπαψα να γκρινιάζω για την πυροσβεστική όταν είδα τις καμμένες περιοχές να γίνονατι μπλε στον εκλογικό χάρτη. Τίποτα άλλο.

Ας μην ψηφίζανε τίποτα.

Αυτό μόνο.