Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2008

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ:ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ,ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ...

Ειναι ακρως προκλητικο,
τη στιγμη που μια στις δυο οικογενειες στην Ελλαδα,
ζουν κατω απο το οριο της φτωχειας,
οι Υπουργοι της Κυβερνησης,
που ειναι και οι βασικοι υπαιτιοι
γι'αυτη την κατασταση,
να φωτογραφιζονται,καθως απολαμβανουν
τις πολυτελεις διακοπες τους,
σε καποιο απο τα νησια της χωρας μας.
Τα σχολια,δικα σας.

ΠΡΕΖΑ TV
11-7-2008

22 σχόλια:

Apocalypto GR είπε...

Έχεις και δικιο και άδικο. ναι μεν ειναι σκατα τα πραγματα και ισως προκαλει αλλα απο την αλλη... διακοπες κανει.

θα μου πεις τωρα... οι μισοι Ελληνες δεν ξερουν τι παει να πει η λεξη "διακοπες"...

αυτο ειναι άλλο θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Κατι ασχετο...
Αυτο το γομαρι που φτιαχνει καστρακια διπλα του, ειναι γιος του ;

Παντως δεν περιμενα περισσοτερη ωριμοτητα απο καποιον που φωναζει σαν Νεατερταλ ΑΟΥ, ΑΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΔΦΚ...ΑΟΥ,ΑΟΥ.

Στο διαλο...πιθηκια!

Dims είπε...

Ας μην υπερβαλλουμε φιλε πρεζα. Ο βουλευτης κανει διακοπες στη Μυκονο οπως εχουν κανει δεκαδες χιλιαδες ελληνες, αναλογου επιπεδου διακοπες κατα καιρους. Οι φωτογραφιες ειναι παπαρατσικες πραγμα που σημαινει οτι εμφανιστηκαν παρα τη θεληση του. Απο κει και περα ο οποιοσδηποτε εχει δικαιωμα να περναει και καλα στη ζωη του. Σιγουρα αυτοι περναν καλα με τα δικα μας χρηματα αλλα δεν ξερω τι θα αλλαζε αν αντι για τη Μυκονο καναν διακοπες πανω σε ενα σκαφος εξω απο τη Γαυδο μακρια απ τους φωτογραφους. Καθαρματα ειναι οι πολιτικοι, οχι επειδη κανουν διακοπες, αλλα επειδη αποφασιζουν για το ποσο θα κρατησουν οι δικες μας.
Προσωπικα εχω βαρεθει να "βλεπω" παντου προκλησεις, οποτε αποφασισα καμια φορα να τραβαω το βλεμμα που απο αυτες, ειδικα οταν ειναι μικρης σημασιας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ,ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ .
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Dims είπε...

@ αρμοδιος ...τωρα προσεξα το γομαρι που λες! εχει πολυ γελιο η οικογενεια βουλγαρακη τελικα!!

και κατι αλλο...
Επειδη προφανως δεν εισαι αρκετα ενημερωμενος για τα καταπληκτικα συνθηματα της φανταστικης ΔΑΠ, σε ενημερωνω πως ειναι...
ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΟΥΔΟΥΦΟΥΚΟΥ!!
ΧΑΧΑΧΑΧ...
γοριλες!!
βεβαια μετα ερχεται η ΠΚΣ και σκιζει...
ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!...
all time classic αντισυνθημα, που σε κανει σχεδον να συμπαθεις τους ΠΚΣ-ιτες!

H.Constantinos είπε...

Σιγά ρε Πρέζα, σιγά... Οπα...
Νέα πρόκληση Βουλγαράκη λέει ο άνθρωπος...! Που κάνει διακοπές!
Ωρες ώρες, κάνεις κάτι ποστ γιά IQ βοδιών...
Βέβαια, έτσι φτιάχνεται το traffic...! Μαγκιά!

Δεν ήξερα ότι έχει παιδοβούβαλο...


Κοίτα, κάνε ένα ποστ γιά νέα πρόκληση Βουλγαράκη, γιά το πόσο τρώει το παιδοβούβαλό του ενώ άλλα παιδάκια πεινάνε!!!

Ανώνυμος είπε...

mmm wraio teknaki

Ανώνυμος είπε...

Να σε ενοχλεί το ότι κάνουν διακοπές στη Μύκονο όλοι αυτοί που καθημερινά κλαίγονται για την κατάσταση της χώρας. Στο τέλος τέλος, ο Βουλγαράκης και κάθε Βουλγαράκης, έχει τα λεφτά να πάει Μύκονο.Εδώ πάνε οι παίκτες τις αποτυχημένης Εθνικής μας,μερικοί από τους οποίους δεν ξέρουν να αρθρώσουν λέξη στα Ελληνικά...

Ανώνυμος είπε...

Καλα σου εχω πει. Τα θεματα σου ειναι για τα μπαζα. Κατρακυλας. Σε εχει εξετασει Νευροψυχολογος; Εσυ γιατι τα πηρες επειδη δεν μπορεις να κανεις καστρακια στην αμμο; Εεεελλλα μην κλαις. Θα σου παρουμε κουβαδακι πιο ομορφο . Σωωωππααα.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που κανεις διακοπες???

Ανώνυμος είπε...

Για όλους αυτούς που άφησαν σχόλια υποστηρίζοντας τον Βουλγαράκη, επειδή μάλλον έχουν μνήμη χρυσόψαρου, να τους υπενθυμίσουμε ότι στην υπόθεση με τις υποκλοπές, όταν βγήκε η Νέα Δημοπρασία να πάρει θέση επί του θέματος, ο εν λόγω κύριος γελούσε σαν ηλίθιος. Σαν να έλεγε: "βγήκαμε να πούμε τις μαλακίες μας, να κάνουμε λίγο χαβαλέ, και μετά η ζωή συνεχίζεται -για εμάς που κλέβουμε τα λεφτά του ελληνικού λαού, όχι όμως και για τον ελληνικό λαό".

Φυσικά και είναι άκρως προκλητικό να βλέπεις τα φυντάνια της πολιτικής σκηνής να κάνουν διακοπές σε πολυτελή νησιά, τη στιγμή που τόσοι Έλληνες, όχι μόνο δε θα πάνε διακοπές, αλλά δεν έχουν λεφτά ούτε για να φάνε -στην κυριολεξία όμως.

Αλλά τι με παραξενεύει η στάση σας; Δεν είναι τυχαίο το ποιοι κυβερνάνε τη χώρα.

patsiouri είπε...

Αμαν, είδα το παιδί του και σκιάχτηκα!
Υπουργός Πολιτισμού μ'αυτή την πεμπτουσία της καλαισθησίας κάθε μέρα στο σπίτι???

FuSmOKer είπε...

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι, συμπολίτες σου, που υποστηρίζουν πως είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και όμως κάνουν διακοπές στην Μύκονο..
Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Το ο'τι κανει διακοπες στη Μυκονο,δεν μου λεει κατι.Στην τελικη,το ονειρο του σημερινου Νεοελληνα (και δη καριεριστα πολιτικου) ειναι να βρισκεται πρωτη ξαπλωστρα παραλια,στη Ψαρρου.Αρα λοιπον δεν ειναι κακο αυτο...Το κακο ειναι οταν βγαινει και λεει φορα παρτιδα η κ.Γιαννακου,οτι τωρα που ειναι αναπηρη,καταλαβε τι περνανε τοσα χρονια οι υπολοιποι πολιτες στην ιδια θεση,ή ακομα ο κ.Δουκας,ο οποιος αναρωτηθηκε δημοσιως,πως τα βγαζουν περα οι Ελληνες με 1000 ευρω το μηνα...

Μιχάλης είπε...

Τον Βουλγαρακη κραξτε τον οσο θελετε. Το να σχολιαζετε την εμφανιση του γιου του δεν ειναι λιγο καφριλικι? Παιδακι μικρο ειναι, δεν θα ειναι πολυ ασχημο να διαβασει, η να του μεταφερουν αυτα τα σχολια?

Ανώνυμος είπε...

το κακό είναι οτι το παιδί θα κάνει γρήγορα καράφλα....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε
Το να χτίζει ''παλάτια'' στην άμμο ο Βουλγαράκης δεν είναι τίποτα μπροστά στα ΤΡΙΑ Ανάκτορα που έκτισε από τσιμέντο ο αμόρφωτος υπουργός προπαγάνδας ΘΒΡ για να στεγάσει την ασχημομούρα Μάρα .

Στο κάτω κάτω μπορεί να απέτυχε στα υπουργία που ανέλαβε ο Βουλγαράκης αλλά πέτυχε στον γάμο του . Η σύζυγός του δηλώνει επίσημο ετήσιο εισόδημα γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ .


''PASOK poisonous''

Ανώνυμος είπε...

Καλές οι βουτιές στη Ραφήνα, καλά και τα θερινά σινεμά, αλλά ένα γουικέντ στο Παρίσι είναι ακόμη καλύτερο... Αυτό θα σκέφτηκε πιθανώς ο Κ. Καραμανλής και αποφάσισε να αναχωρήσει για τη γαλλική πρωτεύουσα μια ώρα (ή μάλλον μια ημέρα) αρχύτερα. Την Κυριακή πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής της Μεσογειακής Ενωσης στο επιβλητικό Γκραν Παλέ, στην οποία είναι προσκεκλημένος ο πρωθυπουργός, αλλά εκείνος θα βρίσκεται στο Παρίσι από το Σάββατο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα. Την κυβερνητική αποστολή θα συμπληρώνουν η Ντ. Μπακογιάννη -μετά συζύγου-, ο Γ. Βαληνάκης και ο Β. Αντώναρος. Η μετακίνηση θα γίνει με το κυβερνητικό αεροσκάφος. Τι να πει κανείς; Η φτώχεια (η δική μας) θέλει καλοπέραση (τη δική τους)...

Ένας συνταξιούχος

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχη ολοι εχουν δικαιωμα να ζουν οικογενειακες στιγμες.Ο Βουλγαρακης και η γτναικα του εχουν τοσα που θα μπορουσαν να ζησουν το υπολοιπο της ζωης τους κανοντας διακοπες. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ 1νος Ε ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ???? ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΙΜΑ ΣΦΙΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2008 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο ασχημομουρης καραφλας βουλγαρακης φτιαχνει καστρα στην αμμο λες και ειναι κανα 5χρονο παιδακι.

στο μυαλο σα 5 χρονο ειναι

Ανώνυμος είπε...

Otan oi bloggers kanane silalitiria ton 5 atomon sto sintagma gia ta "dikaiomata" esi Preza ti ekanes?

Gege ekanes?

Ase loipon tis theories gia to troktiko kai peri miniseon gia toys ilithioys.

Simbouli..
Mazepsou oso prolabainis giati pas karfotos kai si..

O GEGES!

Ανώνυμος είπε...

to pedi ti sas ftei???? sas ekane kati???? kala o pateras tou!!! al to pedi????