Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2008

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΥΓΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ...

Λιγες μερες μετα τη δολοφονια Αυστραλου τουριστα
στο Cavo Paradiso της Μυκονου απο μπραβους
του μαγαζιου,ενα νεο,
ακομη πιο αγριο και φαντασμαγορικο εγκλημα
συνεβει,αυτη τη φορα στη Σαντορινη...

Νεαρος αποκεφαλιζει τη συντροφο του
και επειτα περιφερει το κεφαλι της σε ολο το νησι,
θελοντας με αυτο το τροπο να την εκδικηθει...

Τελικα σε αυτη τη ζωη ολοι ειμαστε ικανοι να κανουμε φονο,
αλλα μονο λιγοι ειναι οι τρελοι
που θα μετατρεψουν μια δολοφονια
σε δημοσιο show...

Tα σχολια,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2008

πηγη:neasantorinis.gr

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για τους γονείς που μεγαλώνεις με 1000 κόπους και αγωνίες ένα παιδί, το σπουδάζεις, ξεκινάει τη ζωή του και βρίσκεται ένας άρρωστος και του αφαιρεί τη ζωή για να ξανα βγει σε 5 χρόνια λόγο ψυχολογικών.

Ανώνυμος είπε...

Και ο άρρωστος φίλε, κάποτε δεν ήταν άρρωστος.Κρίμα το κορίτσι, τόσο νέο και να φύγει με τέτοιο τρόπο.
Και αυτός κρίμα, έχασε το μυαλό του και το γέμισε με μίσος και εκδίκηση πέρα απο κάθε φαντασία, και είναι σαν να πέθανε κι αυτός αμέσως εκείνη την ώρα.Κασι των δυο οι γονείς τραβάνε το δικό τους δράμα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί να μην υπάρχει θανατική ποινή;

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Billy Mouse είπε...

ανωνυμος 8:12
και ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε που θα αποφασισεις να πεθανει καποιος;
να γινουμε σαν τους αμερικανους που το εχουν αναγαγει σε θεαμα;να βαζουμε και ποπκορν στις αιθουσες;
και εσυ την ιδια ταση για αιμα με το δολοφονο εχεις...

Vafman είπε...

αααα κρουαζιερα θα σας παωωω
αααα Μυκονο και Σαντορινη
αααα σαν ερωτευμενοι serial killers

Ανώνυμος είπε...

λοιπον η θανατικη ποινη ειναι τεραστιο θεμα.εγω προσωπικα θα ηθελα να ισχυει σε περιπτωση που ο φονιας σκοτωσει καποιον συγγενη μου.για τις αλλες περιπτωσεις δεν ξερω.αλλες φορες ειμαι υπερ,αλλες κατα.παντως για τον συκγεκριμενο δεν πιστευω πως αξιζει να συνεχιζει να ζει.για ποιο λογο για να αποκεφαλισει και καναν αλλον?

Theodore είπε...

@Billy.
Σου ευχομαι ολοψυχα, να δεις σφαγμενο το παιδι σου, η τη γυναικα σου και να βγεις να πεις στους χωροφυλακες, "μην τον πυροβολειτε τον ανθρωπο, εκανε ενα λαθος. Αφηστε τον να παει στο σπιτι του να κανει ενα μπανιο να φυγουν τα αιματα και να ηρεμησει".

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ. ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ? ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ, ΕΤΣΙ? ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Εεεεεεπ...!! Φίλε Πρέζα τι έγινε;;; Δεν φταίει εδώ ο Καραμανλής και ο Αρης;;; Δεν είδα παράπονα (και καντήλια) και ανησύχησα...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΝΤΑΔΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτήν την συζήτηση περί ¨θανατικής ποινής ¨ και γιατί κάποιοι θεωρούν ότι τα ισόβια είναι ντε και σώνει ηπιότερη σαν ποινή από τη θανατική καταδίκη.
Αναρωτιέμαι μάλιστα μήπως η θανατική ποινή αποτελεί λύτρωση για ¨ανθρώπους¨ που φτάνουν σε τέτοιες εγκληματικές πράξεις .
Νομίζω ότι για έναν σαλεμένο -και μόνο σαλεμένος είναι κάποιος που διαπράτει ένα τέτοιο τερατούργημα- μεγαλύτερη τιμωρία δεν υπάρχει από τον ισόβιο εγκλωβισμό αυτού.
Η θανατική ποινή μόνο σαν εκδίκηση στέκει και αν η επιθυμία για εκδίκηση είναι εύλογη για τους οικείους του θύματος δεν μπορώ να τη δεχτώ σαν απαίτηση μιας πολιτισμένης κοινωνίας.
Την ¨βεντέτα¨ και την αυτοδικία την αποδοκιμάζω αλλά την κατανοώ σε τέτοιες περιπτώσεις . Η απαίτηση όμως της κοινωνίας για εκδίκηση και αίμα με τρομάζει περισσότερο και από το έγκλημα αυτό.
Να κλείσω με μια ευχή: Να παραδειγματιστούμε λίγο σαν πολίτες αυτής της χώρας από την στάση ενός άλλου χαροκαμμένου , του Αυσταλού πατέρα που παρ΄όλη την οδύνη του δίδαξε ηπιότητα και πολιτισμό.

Ανώνυμος είπε...

pws kanete etsi re? kathe xrono sthn ellada skotwnontai 2500-3000 atoma xarh sto hlithio kratos poy ftiaksame. twra an vre8hke enas trellos, kai skotwse ena sta 2500-3000 atoma toy 2008, den egine kai kati. trelloi yparxoyn pantoy.

Ανώνυμος είπε...

kathe wra ston kosmo ekatontades atoma ston kosmo pethainoun .den shmainei oti den prepei na noiazomaste ,estw kai gia tous pio kontinous mas .twra thanatikh peinh h isovia ... proswpika eimai kata tis thanatikhs peinhs, alla kai isovia ,dld 20 xronakia to max einai liga .to atomo prepei na bei se kapoio ydrima me synexh parakolouthish ,kai farmaka .outws h allws h koinwnia den pistevw na boresei na dextei enan tetoio dolofono .

Ανώνυμος είπε...

..όσα δικαιώματα έχει αυτός στην κοινωνία έχεις και εσύ, αλλιώς να σε κλείσουμε και σένα σε ίδρυμα (μάθε ορθογραφία επιπέδου δημοτικού)..

Ανώνυμος είπε...

Bρείτε τα ονόματα των τεσσάρων της Μυκόνου να τα αναρτήσουμε...Mήπως ο ένας είναι συγγενής πολιτικού και δεν βγαίνει το όνομα του στη φόρα...

Theodore είπε...

Στη Γαλλια, παλια, υπηρχε οπως και στην Ελλαδα, η θανατικη ποινη και μαλιστα με τη γκιλλοτινα.
Υπηρχαν κι εκει καθε τοσο, συζητησεις περι της αναγκης να καταργηθει αυτη.
Σε μια τετοια συζητηση στη Βουλη, σηκωθηκε καποιος βουλευτης και ειπε.
Συμφωνω κι εγω, να καταργηθει η θανατικη ποινη, αλλα ας κανουν πρωτα την αρχη, οι κυριοι δολοφονοι!

kosmosnews είπε...

ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ...ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ

Billy Mouse είπε...

@theodore
καταρχην σου αντευχομαι τις ευχες σου και σου λεω,τι θα κερδισεις αν πεθανει ο δολοφονος;θα ηδονιστεις καργα εε;αρα θα εισαι μια απ'τα ιδια,αιμοβορος,ευραιοχριστιανος του οφθαλμου αντι οφθαλμον.
να πας να μεινεις την αμερικη ή την Κινα επ'ευκαιρια των ολυμπιακων,και να τραβιεσαι τις κυριακες αντι για γηπεδο σε εκτελεσεις.
Τελος για ανθρωπους που καβλωνουν να βλεπουν εκτελεσεις σαν κι εσενα,πιστευω οτι ειναι πολυ κοντα στο να κανουν μια απ'τα ιδια.δεν ειναι καβλα να σκοτωνεις ο ιδιος Θωδωρακη;...

Ανώνυμος είπε...

<<..όσα δικαιώματα έχει αυτός στην κοινωνία έχεις και εσύ, αλλιώς να σε κλείσουμε και σένα σε ίδρυμα (μάθε ορθογραφία επιπέδου δημοτικού)..>> reply --> καλυτερα να μαθεις να καταλαβαινεις αυτα που γραφουν οι αλλοι, απ'το να μαθεις καλη ορθογραφια .στην περιπτωση σου ,ιδρυμα θελει αυτος που δεν καταλαβαινει τι του λενε οι αλλοι ,και οχι αυτος που δεν ξερει ορθογραφια .Δεν μιλησα για δικαιωματα ,μιλησα για ικανοτητα επανενταξης...

alexandereno

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ,ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ,ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ........ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ;ΤΙ;ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ............ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ......(ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥΣ;;;;;
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ 08:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Theodore είπε...

Μα, εννοειται, οτι η εκτελεση, δε λειτουργει μονο οπως εννοεις εσυ, για ωρισμενους αρρωστους ανθρωπους.
Λειτουργει και παιδαγωγικα και με τροπο ωστε να βλεπει ο υποψηφιος δολοφονος, τι τον περιμενει, αν προβει κι αυτος σε καποιο εγκλημα.
Παραδειγμα, η Σαουδικη Αραβια, που ξερει ο καθε ενας, ΤΙ τον περιμενει, αν κανει κατι.
Εγκληματα εκει; Μα, μηδεν.
Εδω προτιματε να κλειδαμπαρωνεστε καθε βραδυ και να λαγοκοιμοσαστε, γιατι εχετε αγκαλιασει τους κλεφτες και τους ληστες.
Λουστειτε τα λοιπον.
Γκεγκε;
Και κατι αλλο.
Στην Ελλαδα, υπηρχαν εκτελεσεις, για εγκληματα, που συγκλονιζαν την κοινη γνωμη και εμπεδωναν το κοινο περι δικαιου αισθημα.
Ληστειες μετα φονου, ειδεχθή εγκληματα μεσα στην οικογενεια κλπ.
Δηλαδη εσυ, αν ειχες για αδελφη την κοπελιτσα, που την εκοψε φετες το τομαρι αυτο προπερσι,θα του εδινες και συγχαρητηρια;
Επειδη οι ΚΚΕδες, λυσσαξαν, να καταργηθει η θανατικη ποινη, μετα τα σοκ που ειχαν απο τις εκτελεσεις του εμφυλιου,πρεπει η Ελληνικη κοινωνια, να ταλαιπωρειται
απο τη σημερινη κατασταση;

Billy Mouse είπε...

@Φλαμιγκο,εκατη.
Τα θυληκα γατια τα κρυβουν απο τα αρσενικα για να μην τα πνιξουν απο ζηλια,καθως και πολλα αλλα ζωα.Τα αρσενικα λιονταρια ειναι νταβαντζηδες στα θηλυκα,η μαυρη χηρα σκοτωνει το ταιρι της μετα το ζευγαρωμα...
Ασχετο απλα για να μην μας πιανει απελπισια για το ειδος μας..

Billy Mouse είπε...

Theodore να πας στην σαουδικη αραβια να ζησεις ρε μαλακα,να πας να ξενογαμησεις και να στα κοβουν καραγκιοζη,αντε και γαμησου αιμοδιψη βλαμμενε

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια εσεις που ειστε κατα της θανατικης ποινης για τετοιες περιπτωσεις πειτε μου ΕΝΑΝ λογο για τον οποιο αυτος ο ανθρωπος πρεπει να συνεχισει να ζει

Theodore είπε...

Μα γι αυτο καθομαι εγω εδω, γιατι ειχα το χουι, να ξενογαμαω.
Σημερα ομως, που γερασα πια, ευχαριστως να πηγαινα εκει, γιατι φοβαμαι πια να κυκλοφορω εδω μεσα στο μπουρδελο αυτο, οπως το κανατε.
Οσο για το αιμοδιψης, ουτε τα εργα με χειρουργεια, δεν αντεχω, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει να ξερει ο καθε μαλακας, ανωμαλος, οτι ετσι και κανει καμμια πουστια, θα τον γαμησουν μετα.
Με καρμανιολα μαλιστα. Να δεις τοτε που παει η μαγκια.
Και για να σε κανω ενα πτωμα, να και μια ιστορια.
Στην Ελλδα του 19ου αιωνα, εφαρμοζοταν η εκτελεση με γκιλλοτινα,(καρμανιολα), και υπηρχε μια φορητη, που πηγαινε στα διαφορα μερη, που θα γιοταν η εκτελεση και εμπαινε σε δουλεια.
Υπηρχε τοτε η ληστεια στην Ελλαδα, και οι ληστες σκοτωναν τα θυματα τους, οποτε ο κοσμος ειχε τρομαξει και απαιτουσε να τους σκοτωνουν για να σταματησει το κακο.
Μια φορα λοιπον, ειχαν πιασει μια ολκληρη συμμορια και αφου τους δικασαν, τους καταδικασαν σε θανατο με τη μηχανη αυτη.
Τους ανεβαζαν λοιπον, εναν εναν πανω στο ικριωμα και τους εκοβαν το κεφαλι με το τεραστιο λεπιδι της μηχανης.
Τελευταιο, ειχαν αφησει τον αρχηγο, ενα αιμοδιψες τερας, που ειχε σκοτωσει κοσμοκαι κοσμακη.
Μολις λοιπον τον ανεβαζαν τη σκαλα, επεσε κατω.
Φωναξαν το γιατρο κι αυτος απεφανθη, οτι ηταν νερκος .Ειχε πεθανει απ το φοβο του.
Το τερας αυτο, φοβιοταν, οταν ηταν για το κεφαλι του, αλλα οχι για το κεφαλι των αλλων.
Τοτε ο κοσμος, που ειχε δεινοπαθησει απο τον αλητη αυτο, απαιτησε και επετυχε, να του κοψουν το κεφαλι,αν και ηταν νεκρος.
Για να σ ακουσω τωρα μυγιαγγιχτε.

Ανώνυμος είπε...

οπως και να 'χει, θεωρω λαθος την αφαιρεση ζωης ανθρωπου απο αλλο ανθρωπο .εστω και για τετοιου ηδους δολοφονους .τι θα κερδισει καποιος με το να πεθανει ο δολοφονος ...ευχαριστηση ??? λυτρωση ??? .και ρε Θεοδωρε πρεπει να φτασουμε στο σημειο να μην κανουμε κατι επειδη φοβομαστε μην πεθανουμε ??? δηλαδη ενας τρελος δεν θα κανει ο,τι του κατεβει επειδη θα φοβηθει τις συνεπειες ,το θεμα ειναι να υπαρχει λογικη ,κατανοηση καιαλλες αξιες για να λειτουργησει ομαλα μια κοινωνια... εκει υπαρχει το προβλημα ,και ειναι βαθια

alexandereno

SAFERBEACH.COM είπε...

Σκοπός πάντα πρέπει να είναι ο σωφρονισμός. Και η φυλακή είναι αρκετή (θεωρητικά). Αν είναι τρελός τότε θέλει ψυχίατρο και κλείσιμο σε ειδική φυλακή! Τώρα αν το δούμε ρεαλιστικά, υπάρχει τέτοια διαφθορά στην Ελλάδα που και η ποινή του θανάτου να υπήρχε, θα εξαγοραζόταν μέχρι και ο χάρος. Το πρόβλημα γενικά είναι ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι σε αυτό το κράτος. Αν γινόταν αυτό, ούτε εγκληματίες θα είχαμε, ούτε διαφθορά θα αναπτυσσόταν. Αλλά αφού η μόνη τιμή που υπάρχει είναι αυτή του χρήματος για πολλούς, τότε… όλα καταρρέουν και μας καλύπτουν όλους τα χαλάσματα.

Ανώνυμος είπε...

1.Ola ta anthwpoeidh kai merika alla thilastika boroun na skotwsoun atomo apo to idio eidos tous.
Oi babouinoi macacus rhesus (to deytero pio dianohtika ekseligmeno eidos tou planhth) exoun meletithei toso poly ,wste pleon na boroume na poume me arketh sigouria oti oi koinwnies tous xarakthrizontai apo kanones vammenous sto aima.
DEN YPARXEI KAMIA AMFIVOLIA OI KAI TA ALLA EIDH SKOTWNOUN KAI SKOTWNOUN GIA PARA POLLOUS DIAFORETIKOUS LOGOUS.

2.Ayto den empodizei thn yparksh ths psychopatheias.Psychopatheia kai psyxikh nosos einai dyo PARA POLY diaforetika pragmata.
O anthrwpos sth Santorinh einai dystyxws enas apo aytous tous EKSAIRETIKA LIGOUS pou exoun kai ta dyo.To meigma twn dyo einai toso spanio pou h iatrodikastikh psychologia kai h psychiatrikh mono borei na koitaei kai na krata plhrofories sta arxeia ths se periptwsh pou sto mellon ta stoixeia boroun na xrhsimopoihthoun.Twra omws oxi.

3.to provlhma me th paroxh psychikhs vohtheias sthn ellhnikh koinwnia einai toso megalo pou mas krata dekaeties pisw.Egw san psychiatros prepei na zhthsw eisaggelikh symvolh otan apofasisw oti kapoios prepei na bei se klinikh para th thelhsh tou logw olwn twn pithanwn riskwn.
tote o eisaggeleas prepei na dei ton asthenh kai na APOFASISEI!!!!!
Dhladh amesws h politeia kanei ton eisaggelea giatro xwris th PARAMIKRH amfivolia oti o eisaggeleas den exei spoudasei iatrikh kai meta psychiatrikh.
Kai apo kei ksekinoun ola....

3.Ke admin,pws einai dynaton na dhmosieyete thn foto aytou tou anthrwpou?den to katalavainw,ayto pou borw na dianohthw einai h TROMAKTIKH LAGNEIA pou borei na diakatexei anthrwpous pou vlepoun kati anekshghto gia aytous.

4.Mhn anhsyxeite loipon,oi pithanothtes na ksanasymvei to peristatiko ayto einai APEIROELAXISTES kai eseis Ke admin den tha trelathite kai tha vgeite eksw na skotwnete.Mr Preza ,eytyxws DEN EIMASTE OLOI IKANOI GIA FONO.Ayto na diadwsete.

Chris66

τσούτσουρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

"αλλα μονο λιγοι ειναι οι τρελοι
που θα μετατρεψουν μια δολοφονια
σε δημοσιο show...
"

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ;

Ο,τι και αν κάνεις εσύ είναι απόλυτα δικαιολογημένο.
Ο,τι και αν κάνουν οι άλλοι είναι απόλυτα κατακριτέο.
Είσαι πολύ ελαστικός και επιεικής με τον εαυτό σου.
Νομίζω ότι κατα βάθος είσαι πολύ στερημένο παιδί.
Προσπαθείς να καλύψεις τα κενα σου προκαλώντας.
Θέλεις να γίνεις Στέφανος Χίος στη θέση του Στέφανου Χίου.
Αλλά ξεχνάς ότι κανείς δεν αγαπάει τον προκλητικό Σ.Χίο.
Υπάρχουν και άλλα μονοπάτια στη ζωή, λιγότερο προκλητικά…

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε μαλάκες, επαναστάτες του κώλου, με το που γίνει μια στραβή ξυπνάτε από το λήθαργο και το παίζετε αντάρτες. Έγινε ο φόνος, ξαφνικά βγήκατε όλοι να μας πείτε ότι η Ελλάδα δεν έχει σωστό σύστημα ψυχιατρικής φροντίδας. Αύριο θα γίνει ένα ατύχημα στο δρόμο, θα βγείτε να πείτε ότι φταίει το κράτος που δεν έχει βγάλει τις πινακίδες από τους δρόμους ενώ απαγορεύονται. Ό,τι θυμάστε χαίρεστε, γι' αυτό και δε γίνεται τίποτα. Το θέμα δεν είναι να τα συζητάτε τη μέρα του περιστατικού και την αμέσως επόμενη να τα ξεχνάτε -όπως έγινε με την Αμαλία. Όποιος θέλει πραγματικά να αλλάξει κάτι ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Ο επιμένων νικά. Όχι όπως οι περισσότεροι από εσάς που τάχαμου κλαίγεστε ότι δε σας φτάνουν τα λεφτά που παίρνετε γιατί η ακρίβεια θερίζει, αλλά τρώτε ένα μήνα φασολάδα για να πάτε 5 μέρες Μύκονο.

Ηλίθιοι, το μόνο που μου προκαλείτε οι περισσότεροι Έλληνες πλέον είναι γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

kai tora malaka glipse moy tarxidia
gia na goystaris!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλοοο.

Billy Mouse είπε...

Τεο ειναι λιγο ακυρη η ιστοριουλα σου,κι αφου τοσο θες να το ακουσεις για να φτιαχτεις,ναι ρε μαγκα αμα ειχα χασει πολυ δικο μου ανθρωπο θα ηθελα να σφαξω μετα ιδια μου τα χερια το φονια αν και πιστευω οτι δεν εχω το σθενος να το κανω,παρ'ολα αυτα ειμαι εντελως εναντια σε θανατικη ποινη στην Ελλαδα για τους λογους που σου προανεφερα.
Επι τη ευκαιρια ειμαστε στον 21ο αιωνα γερο...

Mr Leveguras said είπε...

Απαντηση στο . .

"Ρε παιδια εσεις που ειστε κατα της θανατικης ποινης για τετοιες περιπτωσεις πειτε μου ΕΝΑΝ λογο για τον οποιο αυτος ο ανθρωπος πρεπει να συνεχισει να ζει . . ."

Ο λογος ειναι οτι ο τρελλος δεν το ξερει οτι διεπραξε εγκλημα.

Με το μυαλο του νομιζει οτι η ζωη θα συνεχιστει και την αλλη μερα θα της πει "ειδες μωρη καριολα που σου ελεγα οτι θα σε σκοτωσω? φρονιμα λοιπον απο δω και περα αν θες να περασουμε καλα".

Στην Αμερικα η θανατικη ποινη επιτρεπεται αλλα οχι σε ολες τις πολιτειες. Οι ιατρικα αποδεδειγμενοι τρελλοι δεν θανατωνονται ουτε σ' εκεινες που η ποινη επιτρεπεται αλλα ουτε και στο Texas.

"Ελπιζω αλλα και ευχομαι να το καταλαβες"

Ανώνυμος είπε...

Mr Leveguras,ειμαι αυτος που ειχε θεσει το ερωτημα και ασε να εχω τις αμβιβολιες μου για το αν ειναι τρελος ο δολοφονος.οταν δευτερολεπτα μετα τον αποκεφαλισμο και κρατωντας το κεφαλι στο χερι τον πλησιαζει ενα τρομαγμενο παιδι και αυτος λεει "μην φοβασαι,δεν προκειται να σε πειραξω,οτι εκανα αφορα εμενα και την γυναικα μου" και αργοτερα προσποιειται τον νεκρο για να ξεφυγει απο τους αστυνομικους μονο τρελο ανθρωπο δεν θυμιζουν αυτες οι ενεργειες.παντως για να φτασει σε σημειο να κανει αυτο που εκανε ειναι πολυ επικυνδινος για να κυκλοφορει αναμεσα μας,αυτο λεω μονο