Παρασκευή, Αυγούστου 08, 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ...ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Και ενω τα βλεματα ολων
ειναι στραμενα στους Ολυμπιακους Αγωνες του Πεκινου...
Ρωσικά τεθωρακισμένα εισήλθαν
στην πρωτεύουσα της Νότιας Οσετίας
μετά τη γεωργιανή επιχείρηση ανακατάληψης
της αποσχισθείσας επαρχίας.
Νεκροί, βομβαρδισμοί και καταρρίψεις αεροσκαφών
και ρωσικοί υπαινιγμοί για εθνοκάθαρση,
ειναι τα πρωτα στοιχεια των εχροπραξιων
που αρχισαν ταυτοχρονα με τους Ολυμπιακους Αγωνες,
καταπατοντας ετσι και οι δυο πλευρες
την Ολυμπιακη Εκεχειρια,
που εφαρμοζεται απ'ολους τους λαους,
κατα τη διαρκεια των Αγωνων.

Ο πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι
δήλωσε ότι η χώρα «δέχεται επίθεση»
και στράφηκε στη διεθνή κοινότητα
και ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Δεν πρόκειται πια για θέμα της Γεωργίας.
Είναι της Αμερικής, των αρχών της.
Είμαστε ένα έθνος που αγαπά την ελευθερία
και τώρα τελεί υπό επίθεση.
Η Ρωσία κάνει πόλεμο στην επικράτειά μας»...
Την ιδια στιγμη,Πουτιν και Μπους,
τα λενε σαν φιλαρακια στην τελετη εναρξης
των Ολυμπιακων Αγωνων του Πεκινου...
Η παραπανω φωτογραφια εχει αφαιρεθει
απο το site του Reuters...


Τα συμπερασματα,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV

8-8-2008

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν ο ένας να είναι σκυλοιδρωμένος και ο άλλος να μην έχει ούτε μια σταγόνα ιδρώτα στο κεφάλι του. Κόψε το photoshop πρέζα και βάλε κάνα θέμα της προκοπής.

Ανώνυμος είπε...

einai thema royxwn malaka h metavolismoy. oson afora to roysso: ta symperasmata dika sas leei, alla hdh exeis vgalei symperasmata, ayto de legetai dhmosiografia zwon. aporw giati se diavazw akoma.

Ανώνυμος είπε...

δεν κάνετε αυτά που σας γράφω και με στεναχωρείτε. Σας το ξαναγράφω: όσοι σχολιαστές στο blog αυτό, πρέπει να αναρτείτε μηνύματα στο board της ηλεκτρονικής έκδοσης του αθηνοράματος
υπογράφοντας με το ψευδώνυμο “anasthe” ή το ονομ/μό μου “Θεόδωρος Αναστασίου”. Επισημαίνω πως είναι ακόμη πιο σημαντικό το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας να αφορά τις ερωτικές σας
επιθυμίες ανεξάρτητα από το φύλο και το σεξουαλικό σας προσανατολισμό. Το γνωρίζετε εδώ και πολλά χρόνια πως ο σκοπός σας είναι το σεξ σε καθημερινή βάση,
σας το έγραψε ήδη ο Φώτης Γεωργελές. Συνεπώς πρέπει να το επιδιώκετε. Δε φτάνει μόνο μια φορά στο τόσο ένα μήνυμα, η προσπάθεια πρέπει να είναι καθημερινή κι επίπονη.
Χρησιμοποιήστε άφοβα το nickname και το ονομ/μό μου προκειμένου κάθε σελίδα στη διεύθυνση http://www.athinorama.gr/messageboard να γεμίζει με μηνύματα ερωτικής υφής
κι εύρεσης σεξουαλικού συντρόφου, τα οποία αναρτώνται ως εμού. Κάντε το κέφι σας δίχως να διστάζετε, χαρείτε τη ζωή σας, βελτιώστε την ποιότητά της και χρησιμοποιήστε
το δικό μου ονομ/μο ή το ψευδώνυμο. Εμένα ούτως η άλλως μου αρέσει ο αυνανισμός, οπότε μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή μου ταυτότητα. Blog δε διατηρώ πια,
αναγνωρίζω ό,τι έχω γράψει και γράφω εγώ ως δική μου καταγραφή αλήθειας στη προσωπική μου πραγματικότητα, οπότε δεν τρέχει τίποτα. Ευχαριστώ.

latsis είπε...

Τώρα που όλα τα μάτια είναι στο πεύκινο μπορούν να κρύψουν τα εγκλήματα τους οι φίλοι μας οι Γεωργιανοί...

Theodore είπε...

Μα το ειπε δημοσια ο προεδρος τους,μη χεσω.
Το καναμε επιτηδες,ειπε, λογω Ολυμπιακων αγωνων και επειδη ο μεν προεδρος της Ρωσιας, ειναι διακοπες, ο δε Πουτιν στο Πεκινο, την καναμε τη ζημια.
Ετσι στην ψυχρα.
Το θελει το γαμησι τωρα, η δεν το θελει;
Εκτος και αν ελπιζει οτι ο φιλος του ο Μπους, θα τον γλυτωσει.

Ανώνυμος είπε...

Ότι μεμπτό βλέπετε γαμιστε τους. Θυμάστε πως μας είχαν στήσει στον τοίχο ΟΛΟΙ και περίμεναν το παραμικρό; Παιδιά πάρτε το αίμα μας πίσω. Αυτό δεν είναι Ολ. Αγώνες. Τσίρκο είναι. Ότι βλέπετε ρίξτε το. Μην το αφήνετε να περνά.

Ανώνυμος είπε...

anasthe περνιέσαι για έξυπνος;τι μαλακία είναι αυτή που αναρτάς κάθε τόσο και λιγάκι...τράβα την μαλακία της ζωής σου και μην μας ζαλίζεις..

Ανώνυμος είπε...

@ 12.47

Οσοι απαντουν σε σχολια που ειναι μαλακιες η εκτος θεματος γινονται συνυπευθυνοι για την συνεχιση της μαλαιας. ΜΗΝ απαντατε σ αυτους

Ανώνυμος είπε...

Όλη η αλήθεια του γιατί η Ρωσία χτυπάει την Γεωργία!

Εδώ και καιρό ο κύριος Πουτιν βλέποντας να χάνει πολλά χρήματα από το αγωγό που ξεκινάει από το Αζερμπαϊτζάν και καταλήγει στη Τουρκία και είναι αγγλικών συμφερόντων με κέρδος και όλων των χωρών που περάνει συμπεριλαμβάνοντας και την Γεωργία βρήκε την ευκαιρία και κάνει ότι μπορεί για να το σταματήσει.

Ποιο είναι η Οσετια.
Είναι μια επαρχία της γεωργίας με μειονοτικά ποσοστά που θέλουν να αποσχιστούν τα οποία δεν υπερβαίνουν το 15-20% του τοπικού πληθυσμού.

Δηλαδή είναι έδαφος της Γεωργίας όπως είναι και Αμπχαζία και για να καταλάβουμε την διάσταση του πράγματος φαντασθείτε την Ξάνθη και την Κομοτηνή που έχουμε αντίστοιχες μειονότητες να θελήσουν να αποσχιστούν και να γίνουν αυτόνομες!

και να υποστηρίζονται στρατιωτικά από την Τουρκία που θα λέει ότι θέλω να προστατεύσω τους υπηκόους μου.

Εννοείτε ότι δεν θα μέναμε με σταυρωμένα τα χέρια και θα κάναμε τα πάντα όπως θα ήταν λογικό για τα δικά μας εδάφη προστατεύοντας τους πολίτες μας.

Κάτι ανάλογο γίνετε και στην Γεωργία και βρίσκοντας το πάτημα των μειονοτήτων σε αυτές τις περιοχές η Ρωσία ξεκίνησε έναν χωρίς λογική πόλεμο μόνο για τα συμφέροντα της.

Ακόμα ένας λόγος που η Ρωσία επιτίθεται στην Γεωργία είναι ότι μετά τις κατάρρευση της πρώην σοβιετικής ένωσης δεν έχει πλέον καμία πρόσβαση στην μαύρη θάλασσα και θέλει να απόκτηση καταλαμβάνοντας ξένα εδάφη και το κάνει στον ποιο αδύναμο της περιοχής την Γεωργία.

Η Ελληνική κυβέρνηση δεν παίρνει θέση και οι ανακοινώσεις που κάνει είναι από ουδέτερες μέχρι φιλορωσικές και πάλι για έναν λόγο και μόνο είμαστε συνεταίροι στον καινούργιο αγωγό αεριού που θα πάει στην Αλεξανδρούπολη.

Ίσως τώρα καταλάβατε γιατί δεν μαθαίνουμε την αλήθεια και γιατί γίνετε ότι γίνετε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ: ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ, ΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ, ΨΥΧΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΩΡΙΣ 'ΣΑΛΤΣΕΣ'. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Στον "ιστορικο", μη χεσω, που μας ανελυσε το προβλημα παραπανω.
Μα βρε μπουχεσα, ποιος επετεθη πρωτος, η Ρωσια, η ο αλητης ο Σακασβιλης, ο τζογαδορος, οπως τον απεκαλεσε ο Σρεντερ, που πιστευοντας στις μαλακιες των πατρωνων του των Αμερικανων, νομιζε οτι θα φαει τις δυο δημοκρατιες, που ο ΣΤΑΛΙΝ αυθαιρετα, ως Γεωργιανος και ο ιδιος κολλησε στη Γεωργια, ενω το 95%, εχουν Ρωσικα διαβατηρια,χωρις να κουνηθει η Ρωσια;
Μα η Ρωσια σημερα, εχει και λεφτα και οπλα και δεν ειναι ευκολο να της παει καποιος κοντρα, γιατι και να τη νικησουν πχ. οι Αμερικλανοι, η νικη, θα ειναι Πυρρειος.
Αυτα που γραφεις εσυ, τα λεει το φοξ στην Αμερικη και πουθενα αλλου.
Και πιστευω να ειδες τη λογοκρισια που κανανε σε ενα κοριτσακι Αμερικανα υπηκοο, ετων 16, που βγηκε στο φοξ για να πει τι εοιδε στην Οσσετια και ειπε, ευχαρστω τους Ρωσσους που μας σωσανε και τοτε ο παρουσιαστης, την εκοψε στον αερα.
Το εδειξε η τιβι .
Αυτη ειναι η δημοκρατια τους, μη χεσω.

Ανώνυμος είπε...

Ανταποδίδω τους χαρακτηρισμούς ανάδελφε κομουνιστή που θα έπρεπε να ζούσες στην Μόσχα και να βίωνες την αθλιότητα του κομουνισμού.
Ο στάλιν δεν παραχώρησε τίποτε στην Γεωργια που στρατιωτικά κατείχε η σοβιετική διάλυση η οποία μετακίνησε τους Αλανους (Οσετους) εκεί για να δημιουργήσει διάσπαση στην Γεωργία που ο στάλιν αν και Γεωργιανός κατέστρεψε.
Διαβατήρια πήραν το σύνολο των κατοίκων των κατεχόμενων αυτών περιοχών, όπως τούρκοι στα χαρτιά γίνανε πολλοί έλληνες για να μην χάσουν περιούσιες στο παρελθόν.
Το κοριτσάκι το κόψανε γιατί είναι το κοριτσάκι που σπρώξανε να βγει στην TV οι μάστορες του ΠΟΥΤΙΝ.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Δύο μήνες μετά τις φλόγες πολέμου στον Καύκασο οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις επιτέλους αποχώρησαν πλήρως από τη Γεωργία και την άδικη κατοχή των εδαφών της, εγκαταλείποντας τις θέσεις τους στις ζώνες ασφαλείας γύρω από την Νότια Οσετία και την Αμπχαζία αφήνοντας πίσω τους αμέτρητες πληγές και καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα τους.
Λήστεψαν λεηλάτησαν καταπάτησαν και βασάνισαν άδικα ένα Μάο για ένα θέμα που εκείνοι έχουν δημιουργήσει με τις αμφισβητούμενες περιοχές εδώ και πολλά χρόνια για να ελέγχουν την μαύρη θάλασσα και τον φυσικό της πλούτο.

Theodore είπε...

Τι φοβερος ιστορικος εισαι ρε φιλε! Θουκυδιδης να ουμε.
Ωστε ετσι ε; Ο Σταλιν, δεν την κολλησε την Οσσετια στη Γεωργια, οπως εκανε ο Τιτο βαζοντας κι αυτος ασχετες περιοχες, μαζι, για δικους του λογους.Ηταν Γεωργιανοι οι ανθρωποι και δεν το ηξεραν,ετσι;
Και φταινε οι Ρωσσοι, που ο αλητης Ο Σακασβιλης, μπουκαρησε μεσα και σκοτωσε κοσμο και κοσμακη;
Διαβασες τι ειπε ο Σαρκοζης σημερα, για τους Γεωργιανους;
Φταινε,ειπε.Αυτοι το ξεκινησαν.
Γκεγκε;