Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ...(ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ)---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

Πριν από λίγο στην οδό Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη,
5 ζητάδες έχοντας ακινητοποιήσει
με χειροπέδες μετανάστη τον χτυπούσαν ανελέητα
καθώς εκείνος βρισκόταν δεμένος στο έδαφος
χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης.
Δικηγόρος μάρτυρας του περιστατικού
που πλησίασε τους αστυνομικούς
για να διαμαρτυρηθεί αγνοήθηκε παντελώς
κι επιδεικτικά καθώς τα χτυπήματα συνεχίστηκαν
μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια
περαστικών και μη...


Φυσικα την παραπανω ειδηση
δεν θα μεταδωσει αυριο κανενα ΜΜΕ,
εξαιτιας της σημερινης απεργιας των δημοσιογραφων,
καθως τα παπαγαλακια,
δουλευουν σημερα με προσωπικο ασφαλειας...


ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2008

πηγη:indymedia

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Mπράβο ρε prezatv, τώρα σε παραδέχομαι, η αστυνομοκρατία πρέπει να σταματήσει απέναντι στους μετανάστες.
Αυτό το κράτος θέλουμε?

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε επιτέλους την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Τι θέλετε δηλαδή; Ο κάθε αλήτης να κλέβει ανενόχλητα;

Πού ξέρετε τι είχε κάνει ο μετανάστης προηγουμένως; Για να τρώει το ξύλο του κάποιος λόγος θα υπήρχε.

Ανώνυμος είπε...

ναι!
τον γάμησαν στο ξύλο με λίγα λόγια!!!

έτσι μπράβο παληκάρια μου, τσακίστε τους εισβολείς όπου τους πετυχαίνετε να σηκωθούν να φύγουν!

Ανώνυμος είπε...

Ξερω καλα οτι δεν πρεπει να ειμαστε ρατσιστες και δεν ειμαι.

Αλλα πρεπει να καθαρισουμε λιγο την Ελλαδα. να φυγουν ολοι οσοι ηρθαν απο Βουλγαρία, Αλβανία, Πακιστάν, Αρμενία και μερικοι ακομη.

Ειναι το Νο1 στα στατιστικά σε συλήψεις για κλοπες... για ψαξτε και δειτε ποσοι Ελληνες που πανε εξω κλεβουν. 0,001% ? Λιγότερο θα έλεγα...

Το προβλημα ειναι στο αιμα τους. Μιλάω για αυτους που έρχονται εδω. Ειναι τετοια η φύση τους. γαμήστε τους!

ΕΛ.ΑΣ 4 EVER !!!

Ανώνυμος είπε...

re thn paleuete? Oti kai na eixe kanei, ton exoun demeno kai ton xtupane? Eiste sovaroi? Oi nomoi giati ston poutso uparxoun? APO TH STIGMH POY TOU PERNANE XEIROPEDES, APAGOREUETAI NA TON AKOUMPISEI O OPOIOSDHPOTE! Me poia dikaiologia na to kanei? antista8hke forontas xeiropedes? ELEOS GAMO THN KATADIKH SAS. GI AUTO 8A PARAMEINETE GUFTOI OSOI EISTE AKOMH STHN ELLADA, GIATI EXETE AUTO TO GAMHMENO TO MUALO AKOMH, POU DEN PROKEITAI NA ALLAKSEI KAI 8A SAS EXEI MIA ZWH STA SKATA!

Ανώνυμος είπε...

Αλήτης....... ειναι μεγάλη κουβέντα καθυστερημένε μου φίλε...
Αν ξεκινήσουμε απο τους αλήτες που μας κυβερνούν, αυτός δέν είναι αλήτης που το ένστικτο της πεινας τον υποχρέωσε να κλέψει. δές ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ:http://www.youtube.com/watch?v=trHthTGnWoU
ΠΕΖΙΚΟ 86..................
H ELLADA ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ???????????? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ!
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???????????
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΈΞΩ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΩΣΤΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.... ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΝΑΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ..
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΘΕΙ ΧΑΟΣ!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ! ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλέσπλαχνα politically correct τυπάκια, αφού οι κωλοέλληνες είναι τόσο κακοί και η ελλάδα τόσο μπουρδέλο....ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ????
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ??? ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΣΑΣ ;)

Ανώνυμος είπε...

Τις τελευταίες μέρες, 170 επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής συσπειρώθηκαν ταχύτατα και ίδρυσαν ένα νέο πολιτιστικό σύλλογο για την πλατεία της Ομόνοιας και της γύρω περιοχές με την ονομασία Θησέας (e-mail: thiseas.omonoia@gmail.com, τηλ. 210-5222847 ), και εκτός των άλλων, έστειλαν την ακόλουθη χαρακτηριστική επιστολή που δημοσιεύουμε :
«Η γειτονιά μας κάτω από την Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα. Τα ναρκωτικά, η πορνεία, τα μαχαιρώματα, οι βιαιότητες , οι εκφοβισμοί, είναι στην ημερήσια διάταξη. Εκατοντάδες-χιλιάδες λαθρομετανάστες-δήθεν πολιτικοί πρόσφυγες, που εισπράττουν 18 Ευρώ την ημέρα ανά άτομο από την Πολιτεία, έχουν καταλάβει την περιοχή. Στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο σε βρωμερές πολυκατοικίες με ελάχιστες τουαλέτες. Κατουράνε και πετάνε βρωμιές και μπουκάλια από τα μπαλκόνια. Απλώνουν τα ρούχα τους στα παράθυρα και τα βρομόνερα τρέχουν κάτω στα πεζοδρόμια. Ρίχνουν σκουπίδια και απόβλητα σε ταράτσες και φωταγωγούς που τους έχουν μετατρέψει σε χαβούζες.
Μπροστά στην ανυπαρξία του κράτους, τις εύκολες και από απόσταση κραυγές για «ανθρώπινα δικαιώματα», οι λαθρομετανάστες αποθρασύνονται. Σηκώνονται αργά-αργά το απόγευμα, περιφέρονται ως αργόσχολοι στους δρόμους, διακινούν ναρκωτικά, πορνεύονται, προκαλούν επεισόδια και κάθονται σε ομάδες μπροστά στα μαγαζιά, διώχνοντας τους περαστικούς και τους πελάτες. Ποιος κανονικός άνθρωπος θα μπει στα μαγαζιά μας, όταν στην είσοδό του κάθονται ή περιφέρονται 5, 10, 20, 30, 50, 100 αργόσχολοι αλλοδαποί. Όταν ένας από εμάς τους παρακάλεσε να κάνουν λίγο πιο πέρα για να περάσει, του απάντησαν : «fuck you, fuck your police, fuck your country”. Θεωρούν δική τους την περιοχή, μας εκφοβίζουν, μας διώχνουν από το σπίτι μας, μας καταστρέφουν.
Δεν είμαστε ρατσιστές φυσικά, αλλά η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Αν συνεχιστεί θα κλείσουμε το κέντρο της Αθήνας από την κυκλοφορία. Ζητούμε να πάρουν μέτρα οι αρμόδιοι, να ρίξετε κι’ εσείς οι δημοσιογράφοι, οι βουλευτές, κανένα δάκρυ και για εμάς τους «ιθαγενείς» και όχι μόνο για τους «καημένους τους μετανάστες». Είμαστε εμείς που σας διαβάζουμε και που σας ψηφίζουμε. Είμαστε οι σκληρά εργαζόμενοι, φορολογούμενοι, Έλληνες πολίτες που διεκδικούμε ίση μεταχείριση και ανθρώπινα δικαιώματα και την τήρηση του νόμου για όλους. Μόνο ο Νομάρχης Γιάννης Σγουρός έδειξε να ενδιαφέρεται για το πρόβλημά μας. Που είναι το υπόλοιπο κράτος ; Υπάρχει κράτος; Ο αρμόδιος Υπουργός ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης τι κάνουν ;»

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, συνεχίζουν κατά χιλιάδες να συρρέουν στην ταλαίπωρη χώρα μας οι λαθρομετανάστες, προωθούμενοι συστηματικά από τους θρασύτατους γείτονες, το επίσημο Τουρκικό κράτος, το οποίο είναι υποψήφιο, ως γνωστό, για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πριν από λίγες μέρες, οι κάτοικοι της Πάτμου έκαναν μπλόκο στο λιμάνι τους για να μην επιτρέψουν την εισβολή ακόμα 133 λαθρομεταναστών, που συνέλεξαν διάφοροι «καλοί άνθρωποι και ανθρωπιστές». Τους λαθρομετανάστες τους δέχτηκαν οι «καλοί» κάτοικοι της Λέρου. Αλλά μόνο για μια ημέρα.
Ο γνωστός «ανθρωπιστής και επίσης πολύ καλός άνθρωπος» κ. Προκόπης Παυλόπουλος, φρόντισε να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής για να έρθουν και αυτοί, όπως και χιλιάδες άλλοι, που αλλού: μα στη χαβούζα της χώρας, την πόλη του επίσης «καλού ανθρώπου και ανθρωπιστή» Νικήτα Κακλαμάνη, στο κέντρο της Αθήνας. Στο μεταξύ, το ΚΚΕ, γνωστό «ανθρωπιστικό κόμμα», έβγαλε ανακοίνωση όπου επισημαίνει ότι για όλα αυτά φταίει ο ιμπεριαλισμός !