Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ...ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!

Απο ενα θεμα,μας πηδανε χωρις σαλιο στο αλλο,
χωρις φυσικα,απο την ολη σκανδαλολογια
να βγαινει καποιο νοημα και ουσια,
καθως η μοναδικη συνουσια των πραγματων,
ειναι η αποκτηση ευκολου και γρηγορου χρηματος,
χωρις ηθικους φραγμους,
κοινωνικα εμποδια και πανω απ'ολα "μπεσα".

Ετσι λοιπον,οι Αγγλοσποροι,
δημοσιοκαφροι της λασπης,
αυτοι,που απο απλοι ρεπορτερ,
καταντησαν εκδοτες και ιδιοκτικες
Δημοσιογραφικων Ομιλων,
παιρνοντας τεραστια ποσα κρατικου
-δημοσιου χρηματος,απο φιλους τους,
που εντελως τυχαια φυτευτηκαν
σε συγκεκριμενα ποστα,
ωστε να υπαρχει συναδελφικη αλληλεγγυη...
σημερα,αν ειναι δυνατον...
απεργουν...

Ελα μουνι στο τοπο σου...Κατα τα αλλα,
παμε σε εκλογες,ερχεται συντομα
η αποπομπη Ρουσοπουλου,
ο Γιωργακης εχει ξεπερασει τον κανεναν,
καθως η Μαργαριτα,
βιασε παραφυση τον τελευταιο(δηλ.τον κανεναν)...
ενω τελος,ο Τατουλης,
η μουσατη τερατογενεση του Περισσου,
ετοιμαζει τη νεα του τελειωτικη επιθεση,
μεσα απο το blog του...


Ριξτε τους...
για να δουμε ποιος θα πεσει...


ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2008

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αξιοπιστία» του
2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μάρκος είπε...

όσοι "απο απλοι ρεπορτερ,
καταντησαν εκδοτες και ιδιοκτικες", προφανώς ήξεραν και 5 γράμματα περισσότερα απο εσένα! Έλεος πια με την κακοποίηση της γλώσσας εδω μέσα, ούτε τη ανεβάζεις δεν βλέπεις!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι μπορεις να ξεχασεις 100 ΧΡΟΝΙΑ διακυβερνησις ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ,ΕΡΕ,και τελος ΝΔ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οι δυο οψεις ενος καλπικου νομισματος που τελειοσαν τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

εχουμε λιγο μπερδευτει. τα μεγαλα κεφαλια δεν απεργουν σημερα... αυτοι που πιραν κρατικο χρημα και εγιναν εκδοτες ειναι στα σπιτια τους οπως κανουν καθε μερα. σημερα απεργουν αυτοι που γραφουν σε 1 αλλα και σε 2 και μερικες φορες και σε 3 εφημεριδες για να βγαλουνε τα λεφτα να πληρωσουν τις υποχρεωσεις τους οπως ολοι... αρα μην πιανουμε αυτους και τους βαζουμε στο ιδιο καζανι μαζι με τα μεγαλοκεφαλια... ειναι λαθος

Ανώνυμος είπε...

27.

Γαμα τον τον τουριστα
Φουντα στο σπιτι μου θελω και γω ρε λακαμα ,, γιατι να πληρωνω σα βλακας το καθε τσουτσεκι δηλαδη ??
Για να πλουτιζουν οι πολιτικοι ΚΑΙ απο τους μπαφους??
Γαμω την πουτανα μου δηλαδη
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Συνέχυσε με αυτά τα μυαλά παλιόμαλάκα At 4:04 μμ, Ανώνυμος και θα πας πολλή μπροστά, μια ζωή θα περπατάς με το κεφάλι κάτω γιατί αν το σηκώσεις θα φας τοις φάπες σου.
Ρε καραγκιόζη ανεγκέφαλο υποκείμενο τις κοινωνίας επειδή κάποιοι επέτρεψαν σε κάτι λαμογια εκείνον το καιρό να τους δουλεύουν να τους εξαπατούν να τους γαμάνε , ( και αυτοί οι περισσότεροι δεν βρίσκονται στη ζωή) πρέπει και εμείς να αφήσουμε άλλους να μας κάνουν το ίδιο??? Η επειδή έκλεβαν τόσα χρόνια οι άλλοι πρέπει να αφήσουμε και αυτούς να κάνουν το ίδιο και με πόλη πιο προκλητικό και χυδαίο τρόπο? Εμείς τους πληρώνουμε ρε καραγκιόζη χαμπάρι δεν το έχεις πάρει? Η μήπως είσαι και εσύ ένα από αυτά τα λαμογια που σε πληρώνουμε και σε βολεύει η κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥΛΙΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?y

Ανώνυμος είπε...

Από τα σημερινά σχόλια σε όλα σχεδόν τα πολιτικά blogs, ένα συμπέρασμα μπορεί να βγει. Πάμε ολοταχώς για εκλογές. Γι' αυτό και ξαμολήθηκαν ξαφνικά όλοι αυτοί οι υπάλληλοι της Ρηγίλλης στα blogs, με copy-paste σχολίων...

Το μεγαλύτερο γέλιο όμως το έχει ο (ένας μέχρι στιγμής, τι να κάνουμε, το κόμμα του δεν έχει την οικονομική άνεση της ΝΔ) χουντικός υπάλληλος του ΛΑΟΣ, που κάνει copy-paste τις παπαριές του και αμέσως μετά συγχαίρει τον εαυτό του (6.39 και 6.43). Και δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να αλλάξει από κεφαλαία σε πεζά για να μην καρφωθεί, ο πανίβλακας. Χαχαχα!!!

pointer είπε...

ΠΡΕΖΑ, you foul.
Πριν αρχίσεις να φωνάζεις καλό είναι να πληροφορείσαι πρώτα.
Η σημερινή απεργία αποφασίστηκε στις 25-9 από το διασωματειακό τύπου (βλ. http://www.etita.gr/portal/ ) και ανακοινώθηκε κατόπιν από τις ενώσεις και τα σωματεία που το απαρτίζουν.

http://www.eter.gr/2008-09-26_Aiaeissiuoc_DIAOO_-_OOIOIIEOOEECO_aea_oci_adanassa_
oco_1co_Ieouanssio.pdf

http://www.epiea.gr/

http://www.etipta.gr/ShowAnnouncement.aspx?ID=102

κ.λ.π.

Αν δεν έχεις πληροφορηθεί, άλλαξαν οι συσχετισμοί στην ΠΟΕΣΥ που μέχρι πρόσφατα έλεγχαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μέσω μεγαλοδημοσιογράφων.

Έτσι έγινε δυνατή αυτή η απεργία των φτωχών του τύπου με αφορμή τη σημερινή έναρξη ισχύος του (αντι-)ασφαλιστικού νόμου.

Η κυβέρνηση μπορεί να εκμεταλλεύτηκε την απεργία για υπόγειες εξελίξεις, σε καμιά περίπτωση όμως δεν υπαγόρευσε την απεργία, απόδειξη οι εκπομπές που έβγαιναν ζωντανά, μετά κονσέρβα, μετά ξανά ζωντανά, ανάλογα με το τρέξιμο των απεργών.

Δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι στον τύπο πουλημένοι.

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζοκνιτη τωρα τελευταια βλεπω φοβασαι πολυ με την ιδεα οτι θα φυγουν οι σεμνοι απο την εξουσια και επιχειρηματολογεις τοσο ποιοτικα εναντια στο πασοκ που το κανεις περισσοτερο συμπαθες απο οτι ειναι ...
με τη συμπαρασταση αρκετων εθνικισταραδων(σαν τον 4 04) που αν κρινω απο τον τροπο που σκεφτεται,στα 34 αυτα χρονια που περιγραφει, μαλλον ηταν αυριανιστης ...
ειναι λογικη ομως αυτη η συμπραξη, αλλωστε εδω και 4 χρονια οι δουλειες των φιλων του αλογου και των αναβατων του(αναμεσα σε αυτους και του κκε και αλλων αριστερων) πανε μια χαρα ...
οσο για τη φουντα και τη νομιμοποιηση της ο 404 ας κανει ενα κοπο να ενημερωθει πρωτα επ' αυτου και να κοψει τις πολλες ταινιες με τον πρεκα και τους γερμανους και το βλιακοπουλο ...

Ανώνυμος είπε...

Τις τελευταίες μέρες, 170 επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής συσπειρώθηκαν ταχύτατα και ίδρυσαν ένα νέο πολιτιστικό σύλλογο για την πλατεία της Ομόνοιας και της γύρω περιοχές με την ονομασία Θησέας (e-mail: thiseas.omonoia@gmail.com, τηλ. 210-5222847 ), και εκτός των άλλων, έστειλαν την ακόλουθη χαρακτηριστική επιστολή που δημοσιεύουμε :
«Η γειτονιά μας κάτω από την Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα. Τα ναρκωτικά, η πορνεία, τα μαχαιρώματα, οι βιαιότητες , οι εκφοβισμοί, είναι στην ημερήσια διάταξη. Εκατοντάδες-χιλιάδες λαθρομετανάστες-δήθεν πολιτικοί πρόσφυγες, που εισπράττουν 18 Ευρώ την ημέρα ανά άτομο από την Πολιτεία, έχουν καταλάβει την περιοχή. Στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο σε βρωμερές πολυκατοικίες με ελάχιστες τουαλέτες. Κατουράνε και πετάνε βρωμιές και μπουκάλια από τα μπαλκόνια. Απλώνουν τα ρούχα τους στα παράθυρα και τα βρομόνερα τρέχουν κάτω στα πεζοδρόμια. Ρίχνουν σκουπίδια και απόβλητα σε ταράτσες και φωταγωγούς που τους έχουν μετατρέψει σε χαβούζες.
Μπροστά στην ανυπαρξία του κράτους, τις εύκολες και από απόσταση κραυγές για «ανθρώπινα δικαιώματα», οι λαθρομετανάστες αποθρασύνονται. Σηκώνονται αργά-αργά το απόγευμα, περιφέρονται ως αργόσχολοι στους δρόμους, διακινούν ναρκωτικά, πορνεύονται, προκαλούν επεισόδια και κάθονται σε ομάδες μπροστά στα μαγαζιά, διώχνοντας τους περαστικούς και τους πελάτες. Ποιος κανονικός άνθρωπος θα μπει στα μαγαζιά μας, όταν στην είσοδό του κάθονται ή περιφέρονται 5, 10, 20, 30, 50, 100 αργόσχολοι αλλοδαποί. Όταν ένας από εμάς τους παρακάλεσε να κάνουν λίγο πιο πέρα για να περάσει, του απάντησαν : «fuck you, fuck your police, fuck your country”. Θεωρούν δική τους την περιοχή, μας εκφοβίζουν, μας διώχνουν από το σπίτι μας, μας καταστρέφουν.
Δεν είμαστε ρατσιστές φυσικά, αλλά η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Αν συνεχιστεί θα κλείσουμε το κέντρο της Αθήνας από την κυκλοφορία. Ζητούμε να πάρουν μέτρα οι αρμόδιοι, να ρίξετε κι’ εσείς οι δημοσιογράφοι, οι βουλευτές, κανένα δάκρυ και για εμάς τους «ιθαγενείς» και όχι μόνο για τους «καημένους τους μετανάστες». Είμαστε εμείς που σας διαβάζουμε και που σας ψηφίζουμε. Είμαστε οι σκληρά εργαζόμενοι, φορολογούμενοι, Έλληνες πολίτες που διεκδικούμε ίση μεταχείριση και ανθρώπινα δικαιώματα και την τήρηση του νόμου για όλους. Μόνο ο Νομάρχης Γιάννης Σγουρός έδειξε να ενδιαφέρεται για το πρόβλημά μας. Που είναι το υπόλοιπο κράτος ; Υπάρχει κράτος; Ο αρμόδιος Υπουργός ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης τι κάνουν ;»

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, συνεχίζουν κατά χιλιάδες να συρρέουν στην ταλαίπωρη χώρα μας οι λαθρομετανάστες, προωθούμενοι συστηματικά από τους θρασύτατους γείτονες, το επίσημο Τουρκικό κράτος, το οποίο είναι υποψήφιο, ως γνωστό, για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πριν από λίγες μέρες, οι κάτοικοι της Πάτμου έκαναν μπλόκο στο λιμάνι τους για να μην επιτρέψουν την εισβολή ακόμα 133 λαθρομεταναστών, που συνέλεξαν διάφοροι «καλοί άνθρωποι και ανθρωπιστές». Τους λαθρομετανάστες τους δέχτηκαν οι «καλοί» κάτοικοι της Λέρου. Αλλά μόνο για μια ημέρα.
Ο γνωστός «ανθρωπιστής και επίσης πολύ καλός άνθρωπος» κ. Προκόπης Παυλόπουλος, φρόντισε να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής για να έρθουν και αυτοί, όπως και χιλιάδες άλλοι, που αλλού: μα στη χαβούζα της χώρας, την πόλη του επίσης «καλού ανθρώπου και ανθρωπιστή» Νικήτα Κακλαμάνη, στο κέντρο της Αθήνας. Στο μεταξύ, το ΚΚΕ, γνωστό «ανθρωπιστικό κόμμα», έβγαλε ανακοίνωση όπου επισημαίνει ότι για όλα αυτά φταίει ο ιμπεριαλισμός !